onsdag 16 juni 2010

Battersea Barge- minirecension

Vi var ju som sagt och tittade och lyssnade på en cabarét med Stephen Schwartz-musik, Bella, Sara och Sofie. Detta var drygt en och en halv vecka sedan. Vi tyckte väldigt bra om föreställningen, dels för att herr Schwartz är en fantastisk kompositör och såklart för att Mattiaz var med.

Bellas och Saras favoritnummer för kvällen var låten "Life goes on", som inte var en musikallåt utan ett av hans andras verk. Vi älskade även "Wonderful" ur musikalen Wicked. (Vi måste skriva att det var Mattiaz som sjöng dessa två nummer också. Mycket noga!)Joe (Kan ses på bild här nedan) hade sin pojkvän Scott med i föreställningen, denne Scott gjorde också några riktigt roliga nummer.

Lite bilder kommer här:

Här tar han ton. Åhej!


Mattiaz hatnummer ur "Enchanted", för det var så sjukt mycket text.


Åh, det var så fint!


Sara och Mattiaz längst ner, uppe till vänster har vi Adam, till höger söta Joe. Joe är killen som vi skrivit om några gånger tidigare, han tar klasser med oss och hänger på Starbucks med oss och fixar billiga musikalbiljetter till oss. Vi tycker väldigt mycket om honom.


Sara och Sofie utanför Battersea Barge.


Efter att ha levt på tortellinis och tonfick i fem månader (typ) så var vi väldigt lyckliga över den goda maten!


Vi hade alltså en toppenkväll och tyckte gott och väl att vi fick valuta för de 8 punden vi pungade ut med för föreställningen.

Xoxo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.