onsdag 16 juni 2010

Operation "Hejdå Pineapple" har inletts

Så har vi då inlett arbetet med att ta farväl av Pineapple Dance Studios och våra underbara lärare. I morse lämnade vi in uppgifterna på det som ska bli vårat typ "certifikat" på att vi varit på skolan. Så förhoppningsvis står vi snart med varsitt fint papper i handen med alla klasser vi tagit och underskrift från Luke Long, assistant manager på studion.

Sara hade sin sista balettklass för Ian idag, så hon sa tack och hej till honom efteråt och förärades då både "bless you" och kindpussar och "If you come back to London, come visit us". Han är så fin våran Ian. Det kommer bli tomt utan hans "my darling" på klasserna. Kan tyckas utomordentligt löjligt med en man som kallar alla för "my darling" och "my love". Det är det också. Förutom när Ian gör det!! Han är vår man i balettdjungeln. Så snäll och fin, och sjukt rolig när han är på det humöret.

Härnäst ska sägas hej-då till Rolfe (Bellas lyrical-lärare), Fleur (Saras jazzlärare), Xavi (Bellas hiphop-lärare) och Linda (våran gemensamma jazzlärare).

I morgon är det sista jazz/Starbucks-torsdagen för oss och Mattiaz.


Campingsängen, Mattiaz ligger på samma plats som på kortet om nätterna, Sara i mitten och Bella på andra kanten. Sara och Mattiaz som är något längre än lilla Bella sover med fötterna utanför sängkanten, men det går det med. Det tar en himla tid för oss att komma i sängen om kvällarna (nätterna, vi lägger oss runt två-tiden). Vi diskuterar i det oändliga. Iallafall igår. En av diskussionerna handlade om namnet på det kvinnliga könsorganet. Mattiaz kom med det egenhändigt ihopsnickrade "damvippa".

Ännu en härlig kväll i Streatham väntar.

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Usch vad detta känns sorgligt..Men nu kanske jag får lite mer tid över till annat .Mkt tid har ju gått åt till att kolla om ni skrivit nåt nytt.Det är bara att återvända till verkligheten eller !? Jag har börjat följa Maria montazamis blogg (hollywoodfruar)så lite flykt från verkligheten blir det trots allt..
    Kram Kinna

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.