söndag 20 juni 2010

RESANS:

Bästa: Pineapple!!!! Starbucks. Musikalerna. Belgisk våffla på Leicester Square. Att leva London-liv. Träden i parkerna. MaSaBa-kollektivet. Att flytta från Willesden-hostelet. Att ständigt bli kallad "my love, darling och madame".

Det vi kommer sakna: Allt ovan förutom själva flytten mellan hostel och mysiga Stratham. Såklart dansen och lärarna på Pineapple. SNOG. Dress Circle. Dubbeldäcks-bussar. Engelska språket. Att det alltid finns någonting att göra. Joe. Att sova på tvären tre stycken i sängen. (Eller..?)

Sämsta:Kackerlackorna och polackerna (de i vår lägenhet alltså). Askmolnet!! Sara var ensam och Bella satt ju fast hemma i Sverige!! Behöva bära toalettpapper upp och ner från våra rum för att inte bli bestulna på det. Knarrande dörren till Saras rum!

Roligaste:Wicked. Kvällen igår på The Player. MaSaBa-kollektivet där också. Promenaden från Clapham till Streatham den soliga söndagen. Rolfe och hans ljudeffekter på lyrical-klasserna (Bella). Askmolnet tycker Mattiaz, för då var hans mamma här en vecka extra.

Knäppaste:När vi åkte vilse hem från IKEA och det tog oss tre timmar i regnet att komma hem. Ian, som instruerar ett grand allegro med "Ooops, I´m on the wrong leg", för att komma ihåg fotombytet. Lite svårt att återge här hur kul det var på riktigt, men det var sjukt kul för oss som var med! När vi blev inlåsta och fick klättra genom Saras fönster.

Musikaler:
Sara:
A man of no importance
Chicago
Avenue Q
Oliver
Mamma Mia *2
Wicked *2
Legally Blonde
Billy Elliot
We will rock you
Sister Act

Bella:
Wicked *2
Mamma Mia
Phantom of the Opera
The Lion King
Billy Elliot

Mattiaz:
Alla (nästan) som går på West End

Mat:Tortellinis. Tonfisk. Kakor!! Kinabuffé.

Speciella minnen: Allt som står under Roligaste+när vi var på studentpub och såg VM-fotbollsmatchen mellan England och Algeriet. Gay-weekend på Popstarz och The Player. Våra trevliga besök.

Människor:Våra underbara Pineapple-lärare Linda, Ian, Rolfe, Xavi, Romayne, Fleur och Aina. Mattiaz som förgyllt våran tid här. Söta Joe.

Fynd:Skor! Sneakers o Converse kostar halva priset här jämfört med i Sverige. Adidas-jackor också. Musikalbesök- tack Mattiaz och Joe!
Våra bikinis till pangpriset av 7 pund stycket. Allting på Dress Circle Dress Circle Dress Circle, säger Mattiaz. (Dress Circle är en affär som enbart säljer musikalrelaterade saker).


Morgon i kollektivet. Sara med Eclipse-boken, Mattiaz med Facebook och en yoghurt emellan. Finfint.


Scones med Noisetta-fantasten Bella.

Xoxo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.