tisdag 1 juni 2010

Regnet det bara öser ner...

I förra veckan var det så sjukt varmt här i London! Det var alldeles underbart att vara ute, sitta i parker och äta glass, gå på kvällspromenad mellan Clapham och Streatham... Inomhus var det inte lika lajbans dock. Engelska hus är väl inte kända för sin isolering, kan vi ju säga. Vilken resulterade i att vi svettades bort som två små blöta fläckar så fort vi var inomhus. På Pineapple, där det inte precis är luftkonditionerat, höll vi på att gå åt och svetten rann INNAN vi börjat dansa. "Welcome to the sweatbox" som jazz-Linda sa en dag. Nu verkar detta inte var någonting alls om man jämför med våra flamencodansande klasskompisar i Sevilla, där de lever sin vardag i 40-graders värme och ska dansa i den värmen... men ändå.

Förresten så regnar det här nu. Det har öst ner hela dagen... Usch och fy, säger vi.
London är inte fint när det är grått och trist och regnigt. När det är soligt är det helt underbart! När det regnar är det så blött och ruggigt, i tunnelbanan, i affärer, överallt.
Så vi har helt enkelt hellre värme, och hoppas på fint väder till helgen när våra besök börjar.

Annars har vi idag dansat och Starbucksat. En helt vanlig dag alltså. Denna veckan känns ganska sådär helt vanlig all-over. Dans och fika.

Och så går vi och fnurlar på skor för tillfället... Bella har planer på Converse (som kostar hälften av vad de gör i Sverige!), men det finns ju så många färger och modeller! Sara har hittat ett par sneakers på Gola, som visserligen är dyra, men också väääldigt fina. Såna skor som man vill gå och glassa med i Sverige och skryta lite med att "De har jag köpt i London". Mmm, vi får se...

Xoxo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.