tisdag 22 juni 2010

Packa pappas kappsäck



Det blev en liten sovmorgon i morse efter att ha tittat på film till halv fyra i morse. Men bara en liten sovmorgon, vi vill ha så mycket vaken tid som möjligt såhär sista dagen. Sista dagen! Det är helt stört. När vi anlände till London den sista januari i år tillsammans med Danne kändes det som en evighet till juni. Tiden har flugit förbi!

En jäkla massa väskor har vi i allafall packat idag! Mattiaz har nog haft mest problem av oss tre med att få plats med allt, men så har han ju bott här ett år mer än vi också. Längst upp i väskorna har vi lagt sånt som vi är beredda att offra vid eventuell övervikt. Vi hoppas starkt på att det finns en våg på Heathrow där vi kan väga våra väskor innan incheckning och stuva om det som behövs.

Nu ska vi snart in till stan igen för lite fix och trix och mys och shopping och fika. Ett sista inlägg kommer i morgon innan vi beger oss till Sverige!

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Kan ni inte åka tillbaka till hösten..!? Det finns väl massor av andra fina kurser ni kan ta,Pineapple försvinner väl inte.Fast jag skulle gärna åka och hälsa på er i nåt varmare land.De måste väl dansa nåt trevligt i Thailand eller bellydance i Egypten kanske..
    I vilket fall som helst så syns vi ju snart Sara. Staffans frågesport i Tranemo är inte helt fel det heller.
    Kram Kinna

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.