torsdag 10 juni 2010

Lördag hela veckan! ...eller?

För Saras del är det nästan så på riktigt denna vecka. En vanlig dansmåndag var det i och för sig, men sen kom besöket av Åsa och Julia och då började lördagarna igen. Bellas tisdag bestod av panikplugg med biologiuppgifter då läraren plötsligt var tvungen att sätta betyget inom en viss tid. Bra att man får veta sånt en dag innan det är deadline, det är väl bra framförhållning?! Tur att man även kan panik-lägga-om-dansklasser, vilket blev ett måste denna dag. Men en Balett och en Fusion blev det i alla fall fram åt eftermiddagen och kvällen. Saras lördag 1 bestod av välkomnande av Åsa och Julia och ett försök till att se Legally Blonde. Försöket misslyckades ordentligt då det visade sig att Legally Blonde inte går på tisdagar..hoppsan!

Lördag två för Saras och gästernas del bestod av shopping på Oxford Street medan Bellas onsdag bestod av betygssamtal med biologiläraren via skype, hon fick godkänt och kan nu släppa den kursen! =) Sen blev det till att smälla av tre dansklasser (balett, hip hop och jazz). På kvällen sammanstrålade lördags-sällskapet med onsdags-flickan och de gick på musikalen Billy Elliot. Åh tusan vilken bra musikal det var! Så fantastisk blandning av vuxna och barn på scenen och alla fantastiskt duktiga! Vi har svårt att förstå hur en 12-årig kille kan klara av att ge så mycket och vara så fantastisk i en så stor roll och göra det såååååå bra hela vägen ut! Mycket bra musik och tagande berättelse, vi hade svårt att andas flera gånger och tårarna rann lite till och från... Favoritnummer var en drömduett med Billy och framtida vuxna Billy, här var tårarna floder, speciellt saras kinder var dyblöta! Även Electricity-nummret var en favorit! Säger inte så mycket för er som inte har sett musikalen..alltså; GÅ OCH SE DEN!!!!! =)

Idag är det torsdag i Bellas vecka och lördag 3 i Saras. Bella räknar matte medan hon väntar besök av sin mor Cissi och Sara är ute på äventyr med Åsa, Julia och Mattiaz i Londons kvarter. Ikväll ska lördags-sällskapet göra ett nytt försök med Legally Blonde. Dock vet vi att det kommer att lyckas då de köpte biljetter till kvällens föreställning igår. =)

Hoppas ni alla har en bra dag, oavsett om ni har lördag eller torsdag eller något annat!

Xoxo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.