fredag 4 juni 2010

Fredagsmys!

Bella ägnade dagen åt att inkvartera och turista runt med Sofie som nu anlänt till oss i Streatham.

Sara ägnade dagen åt att dansa jazz med Linda, ströva i Covent Garden och sedan yoga med Aina och återigen bli insmord med gröna kluttar. Vi gillar skarpt när lärare kör med fredagsmys, för det är bara på fredagkvällar vi föräras med gröna kluttar.

Mattiaz ägnade dagen åt att repa inför Stephen Schwarts-konserten (musikalkompositör) på söndag där han ska sjunga (Mattiaz alltså) och vi andra sitta i publiken. Ikväll jobbar han.

Kvällen spenderades för oss andra vid Leicester Square på ett jättemysigt ställe där vi åt kvällsmat i solen på uteserveringen och drack vin och cola och tittade på folk. Bella och Sofie åt macka med lax och pommes, Sara åt våffla med glass och pommes. Bra blandning där. Vi blev väldigt förtjusta i detta lilla ställe och Bella har beslutat att ta med sin mamma dit, Sara tänker försöka få med sig Julia och Åsa.

Nu hoppas vi att solen håller i sig över helgen och helst så länge vi är kvar.

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Glass och pommes !? Det är ett tag sedan jag var lite orolig för dig Sara.Ända sen din ensamna askmolnsperiod faktiskt men nu känns det osäkert igen.Tur att du åker hem snart.Lite svensk husmanskost är aldrig fel.På tal om askmoln så ligger det ett rakt över fjällgatan just nu.Vi har fått bila upp hela badrumsgolvet.Det är nästan så att man äter damm.
    Trevlig Lördag
    Kramar från Kinna och alla mina djur

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.