tisdag 15 juni 2010

Sängdelning, musikal o lite annat krafs

Så har vi då sovit första natten alla tre i kollektivet MaSaBa som huserar i Saras rum. På tvären i sängen sov vi, med Sara i mitten, och det gick riktigt bra. Bara åtta nätter kvar. Det är så sjukt fullt med grejer i detta lilla rum! Tre personers samlade London-liv. Sara fick ett ryck igår och började packa ner lite grejer. Det får plats, gott och väl. Frågan är väl vad det kommer väga...

Idag dansar Bella contemporary ballet och fusion, Sara dansar fusion. Sedan ska vi köpa skor till Bella, äta kinabuffé och gå på musikal för sista gången tillsammans.
Det var en sån trevlig kombo med kinamat och Mamma Mia sist att vi gör om den idag, fast med Wicked. En sista gång ska vi få se Rachel Tucker lyfta från marken i Defying Gravity. Lovely!

Mattiaz ska för en gångs skull inte gå på musikal han också, utan på bio. Det blir Sex and the city 2 för honom och en kompis innan jobbet.

Det blir helt enkelt en sen kväll för oss alla. Det som är väldigt bra för oss Wicked-besökare är att teatern ligger precis vid Victoria-station där Victoria-line går (sjukt logiskt) som är våran tunnelbanelinje och på rätt håll dessutom. Så vi praktiskt taget halvvägs hem från stan. Nästan. Vilket är ganska skönt när man är trött efter en föreställning och mest vill hem.

Vi hörs!

Xoxo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.