lördag 19 juni 2010

Fotboll och Gay night out

Våra vänner på Viva Sevilla-bloggen har lämnat Spanien och är på väg hem till Sverige igen. Om fyra dagar är det våran tur men först har vi massor att uträtta. Idag ska Bella dansa två klasser street medan Sara är på West End Live (massa West End- musikaler/shower uppträder på Leicester Square i två dagar, fritt inträde. Det är ju bra nu när semesterkassan börjar tryta...;)) Sedan ska vi ut till Portobello Road hade vi tänkt.

Igår kväll var vi ju först på fotboll. Det var fullt på sportbaren vi hade tänkt gå på, och när vi började leta efter något annat så hamnade vi vips på en form av studentbar i ett studenthus. Stämningen var på topp, fast det blev ju inte så många mål... vilket vi såklart hade hoppats på. Men hamburgertallrikarna var goda och sjukt billiga, coan och ölen likaså, så vi hade det trivsamt ändå.

Vidare ut på Popstarz, då hade Mattiaz tillslutit. På Popstarz fanns:
*Väldigt mycket killar
*Väldigt mycket piffade frisyrer
*Massa rutiga skjortor
*Hångel hångel överallt och ingenstans
*Tre dansgolv: popfloor/ r n´b-floor/ indiefloor och så hångelhyllan där man hade utsikt över indiefloor.

Vi dansade oss svettiga (vilket inte var så svårt i den värmen) och vid halv två begav vi oss hemåt med mellanstopp på Mc Donald´s. En mycket trevlig Gay night out! Fast fotbollen var ju inte så gay kanske... men i övrigt.

Nu är det dags att sätta igång med sista lördagen i London!

Xoxo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.