torsdag 3 juni 2010

Jazz, fika och HM

Och så var torsdagen över. Jazz med Linda, och en sjukt rolig koreografi. Hade gärna gjort den en vecka till, men Linda kör ny koreografi varje vecka. Tog ett tag att vänja sig vid det efter att ha jobbat med en koreografi ungefär en månad i Piteå. Men det har varit utvecklande för oss att öva på att ta in nytt material, tycker vi båda. Men som sagt, en vecka till hade inte skadat.

Sen blev det torsdagsfika, bara Bella och Sara, ingen Mattiaz. Och efter det skulle vi ta genvägen genom HM tillbaka till skolan igen, men fastnade visst bland tunikor och tröjor ett litet tag. Hann även med att bege oss till Oxford Street och leta efter Vero Moda-affären, som vi aldrig hittade, och Sara har äntligen köpt en ny resväska. 25 pund på Primark, som hittat. En ganska produktiv torsdag har vi haft. Tvättat har vi också gjort (dagens viktiga vetande.)

Imorgon är det helg igen. Då kommer (som vi nämnt innan) Sofie hit, Bellas kompis. Och Mattiaz har då kommit tillbaka också, så det är fullt hus så att säga. Vi gillart. Huruvida polackerna kommer gilla det förtäljer inte historien än...

Sol har det utlovats också, det gillar vi ännu mer! Kanske blir en helgfavorit i repris med glass i miniparken vid Leicester Square.

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Stanna hemma och ge polackerna vad de förtjänar...en massa disk och oväsen... Innan ni åker hem strö insektsgift runt hela huset så sprider sig iallafall ohyran inte.
    Kram Kinna
    Ps,Alla polackare är inte lika jag har idag fått en hel kartong polsk "fin" choklad av en polsk arbetskamrat som tack för att jag hjälpt henne med en ond tå..
    pps.Den var inte god inte ens Gustav åt den..Det är tanken som räknas!

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.