måndag 14 juni 2010

Sista veckan

SARA:

Jaja, vi åker hem på onsdag nästa vecka, så det är ju egentligen en vecka och två dagar kvar till onsdag, men detta är sista hela veckan. Och mån-tis nästa vecka ska det ju packas, städas, musikalas och fixas inför flytt till Sverige. Kommer vi lyckas få med alla våra grejor utan att behöva betala övervikt? Det återstår att se. Förhoppningsvis. Bra är iaf att vi flyger med SAS och inte med Ryanair. Det är dubbelt så dyrt att resa med övervikt på Ryanair!! Förresten hade jag med mig så mycket hem under valborgshelgen att det inte borde vara någon fara. Och Bella har ju mammsen här nu som lovat att ta med lite saker hem.

Denna veckan ska vi börja lista lite saker på bloggen (ni vet, såna där bäst/sämst-listor etc), ikväll är vi full styrka här igen, så vi kanske börjar lite lätt med det då. Och så ska recension över Schwartz-kabarén upp också.

Eftersom jag och Bella inte träffats på ett par dagar nu så ska vi ta en Starbucks om två timmar och uppdatera varandra om smått och gott innan vi fortsätter till Pineapple för dagens klasser.

Annars då? Ja, solen skiner (man måste alltid ha med en väderuppdatering).

Och förresten så går ju våran lilla fina blogg också in på sista refrängen. Kommer bli konstigt att inte gå omkring och säga "Detta måste vi skriva om på bloggen", eller "Detta kortet måste upp på bloggen". Hur ska livet bli utan bloggande?

Men innan vi får veta det har vi en fullspäckad vecka att ta oss igenom. Portobello market ska besökas, gayklubb med Mattiaz på fredag, musikal i morgon, Willesden, och så en massa Starbucks och dans. Schemat är ganska fullt:)

Xoxo!

1 kommentar:

  1. du/ni får väl köra en dans i pite istället :)
    kyss å hångel gumman

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.