måndag 7 juni 2010

Liten update

Vi ska göra en jättefin recension av cabarén med Mattiaz igår och lägga in jättefina kort vi tog med Bellas kamera. Medan vi väntar på att korten ska hoppa in i datorn av sig självt (eventuellt att vi måste ta tag i det om det inte händer så mycket den närmsta dagen) så kan vi ju säga att vi var mycket nöjda med kvällen igår. Fantastiskt fin Stephen Schwartz-musik, den mannen kan han! Och många väldigt fina texter. Och Mattiaz var bäst av alla! Såklart. Vi är helt opartiska, faktiskt!

Idag åker Sofie hem. Vi hoppas hon har haft det bra. Det har iaf vi haft. Och igår tog vi oss ännu en våffla vid Leicester Square. Det gick liksom inte att låta bli. Vi skulle egentligen kört på det säkra kortet glass i park, men självklart började det regna just då, så det blev en våffla under markis istället.

Bella ska idag baletta, hip-hopa och lyricala, Sara ska jazza, baletta och yoga sig.

Det är varmt men lite mulet ute. Har varit så sjukligt varmt i helgen så det är ganska skönt med lite svalare luft, framför allt när man ska vara inomhus och dansa på oluftkonditionerade Pineapple. Och så blir våra rum hemma inte fullt så bastuliknande heller.

I morgon kommer Julia och Åsa äntligen hit! Då blir det musikalen "Legally blonde".

Polackerna krossar glas inomhus och plockar inte upp efter sig så vi får plocka glassplitter och gå med skor på inomhus. Lovely... inte.

Xoxo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.