söndag 28 mars 2010

Helgen bara rusar förbi!

Redan söndag. Men vi har ändå haft en ganska produktiv helg. Igår pluggade och dansade Bella, Sara skrev dansschema för nästa vecka och fixade lite nödvändigheter, som att införskaffa Twilight-film och köpa naturgodis på Trocadero.

När Bella dansat klart möttes vi upp för en lördagsfika på Starbucks innan vi sammanstrålande med Mattiaz, Martina och hennes föräldrar vid Hyde Park. (Denna helgen är Mattiaz och Saras kompis Martina här och hälsar på!). De var alla väldigt fikasugna, så jakten på ett nytt kafé började, och den jakten tog sin lilla tid. Vi hamnade i de finare kvarteren av London och såg bara Stella Mc Cartney, Burberry, Donna Karan och såna där lite finare affärer som vi Primark-fans sällan besöker. men man kan alltid lita på Starbucks, så efter typ timmar av gående (kändes det som) dök det upp ett Starbucks där i ett hörn.

Efter Starbucks var det bara Martina, Mattiaz och Sara som beslutade sig för att göra stan osäker. Vi parkerade oss nånstans i Soho och stannade där ända tills klockan var 23.00!!! Då tackade vi för oss och åkte hem mot sängarna.

Idag pluggar Bella för fullt, Sara ska snart ta gå och ut pengar för veckans kommande dansklasser och göra en liten veckohandling på Morrissons. I eftermiddag blir det kinamat i stan med de två M:en.

Hoppas ni har en trevlig helg hemma i Sverige (och Sevilla:))

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Trevlig helg på er med ;) vi är röda som räkor, annars har helgen varit toppen! 29°^^ Ha en bra dansvecka! // sevillanarna

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.