tisdag 23 mars 2010

Vardag...

Ja, vardag helt enkelt. Upp på morgonen, äta frukost, fixa och dona lite på internet och annat, äta lunch, åka till skolan, dansa, fika på starbucks, dans igen, duscha och sen åter hem igen...

Nu sitter vi trötta i köket och diskuterar framtiden och vad tusan man ska hitta på att skriva om i den framtida C-uppsatsen.

Bellas kväll har i och för sig varit lite ovanlig då hon fick ett ryck och begav sig till en ny dansskola för att testa på en ny dansklass i modernt. Skolan heter Central School of Ballet och ligger norr om Pineapple. Det var en givande klass tycker Bella, dock lite lägre nivå än väntat men hon kommer att återvända eftersom att läraren visade sig vara en bra en.

Sara kände sig lat ikväll och höll på att fastna i stolen på Starbucks. Men tack vare den självdisciplin hon ibland lyckas uppbåda tog hon sig loss och återvände till Pineapple för en stepplektion. Detta är Sara nu i efterhand nöjd med då det var en ovanligt roligt kombination i kväll.

Imorgon väntas jazz och dubbla pass i balett. Även indisk dans ska provas på imorgon, det ska bli spännande! Tänk om vi hade haft Cecilias vackra saris, då hade vi kunnat vara säkra på att få in den rätta känslan.

Men nu är det sängen och huvudet på kudden som väntas.

Xoxo kära vänner!

1 kommentar:

  1. Indiandans..ska man inte ha fjädrar på huvudet då!?
    Kram K

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.