måndag 29 mars 2010

Kan man laga det med silvertejp?

När vi kom hem idag efter dansen, gick Bella in i badrummet, och kommer snart ut igen:

B: Sara, har du sett badkaret?
S: Nej, vadå? Är det trasigt?
B: Ja...

Vi går in på toaletten och finner att "väggen" framför badkaret har spruckit tvärs över och kaklet har fallit av i delar på kanten.
"Jaha", tänker vi lite uppgivet. Vad gör vi nu? Det är ju inte precis vi som är orsaken till detta, lika lite som vi var orsaken till att vi inte kunde komma ut ur huset i söndags...
Men det blir vi som får lösa det. Tom (mannen i flatmates-paret) var på väg ut när vi satt och åt kvällsmat, vi försökte få ur honom huruvida han och flickvännen gjort sönder badkaret eller ej, om Nigel visste något och hur det skulle fixas. Men allt vi fick tillbaka var "I don´t know" och en axelryckning (fast vi kämpade på rätt bra ett tag), vilket i praktiken betyder att han inte förstod vad vi sa. Vi lyckades dock på något sätt snappa upp att han tycker att vi ska ringa Nigel. (Vi i det här fallet=Bella och Sara). Så i morgon får vi ta tjuren vid hornen och gå ner till vår fina landlord.

Annars har dagen mest bestått av dans, matte och tvätt och handling. Härliga måndag.

Xoxo!

1 kommentar:

  1. De kanske har billiga skyddshjälmar på Primark!?
    Man vet ju inte vad som går sönder nästa gång.
    Kram Kinna
    Ps.Gårdagens Saltön var precis lika upphetsande som förra veckan, gick knappt att somna efteråt.(kan ha berott på Hs små snusningar eller"" katten mellan benen")

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.