torsdag 18 mars 2010

Vissa kvällar är man trött...

...Ikväll är en sådan kväll. Då blir det inte så mycket vettigt skrivet.

Idag har vi gjort det som vi är bäst på. Dansa och äta. Dock inte samtidigt. Vi gick ut lite lätt denna torsdagen med jazz för Linda. Inte för att det är en enkel klass, men vi är ganska vana efter att tagit ett stort antal Linda-lektioner. En säker klassiker. Vi gillar koreografin som vi gör denna veckan och vi hade en allmänt ganska bra lektion. Synd bara att piruetter inte är våran grej alla dagar...

Efter jazzen så var det ju läge för lite fika kanske. Mattiaz mötte upp utanför skolan och då satt ju lite Starbucks fint. Fika och prat och telefonsamtal med Helena hann avhandlas innan det var dags att bege sig tillbaka till Pineapple, denna gång för jazz med Fleur. Hennes klass skiljer sig från Lindas och är mer kommersiell, och även mer svettigt. Men vi gillar´t. Bella gick rakt på en lyrical-klass med sin bästa Rolfe efteråt medan Sara pustade i hela 45 minuter innan hon körde på ett oprövat kort. Balett med Susan. Vilket genidrag det visade sig vara. En sån kvinna! I blå lång balettkjol och små klackskor ledde hon en helt fantastisk lektion med bara fem deltagare. Där fick man verkligen uppmärksamhet! Mycket korrektioner hann hon med. Superklass.

Klockan hann bli 21.45 innan vi kom oss iväg hemåt idag. Och sen var vi tvugna att pusta lite i Brixton och köpa med oss lite Pepsi och färdkost från KFC (Kentucky fried chicken). Man kan lätt tro att vi bara äter. Men vi dansar faktiskt också som vi skrev innan. Och äter sjuka mängder vitkål, världens bästa grönsak.

Som sagt, är man lite trött så blir det inte så mycket vettigt skrivet. Sängen nästa!
I morgon ska vi ta två klasser var. Bella jazz och balett. Sara jazz och troligtvis en till jazz.

Xoxo på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.