söndag 14 mars 2010

Söndag 14 Mars

BELLA

Nu är det vår i London, och den här gången tror jag faktiskt att den är här för att stanna. Igår när jag vandrade runt i Green Park såg jag massor med påskliljor och krokusar i full blom! Det var härligt och luften var frisk och när det inte blåste var det varmt i solstrålarna som sökte sig fram genom molnen då och då.

På kvällen var det Sv. kyrkan och MELODIFESTIVALEN som gällde. Varför rubba på en så bra tradition bara för att man råkar vara ensam?! Jag hade en väldans underhållande kväll och satt och log för mig själv under hela min vistelse där. Det var nämligen svårt att inte le när människorna runt omkring mig var så fullständigt ambitiösa med att applådera, kommentera, hurra, sjunga med etc etc... Jag satt lycklig och njöt av min Gott&Blandat-påse. Ok, jag erkänner! Mungiporna åkte ner en liten liten aning när jag behövde hålla för öronen för skriken bakom mig när de största idolerna kom upp på scenen som t ex Eric Saade. Men annars log jag konstant!

Konstigt, eller kanske inte, men jag har nog aldrig varit så insatt i Melodifestivalen tidigare som jag varit detta år. Men det har varit så trevligt att se fram emot lördagskvällarna i kyrkans källarlokal med storbild och svenskt godis och kaffe. Undrar vad vi nu ska komma på för tradition att se fram emot på lördagarna? Det måste ju nästan vara något som innefattar något smarrigt ätbart...

Idag har jag ägnat större delen av dagen åt att läsa ut "Så länge vi båda andas", måste erkänna att det känns rätt tomt nu... Men jag har också hunnit med att upptäcka lite mer av omgivningarna där vi bor. Jag hittade en park! Vilken lycka! En stor, väldigt stor, park. Där fanns både fotbollsplaner, också dom stora, en lekplats, stora gröna gräsmattor, och stora träd! Jag blev glad, så klart! Nu vet jag vart man kan rymma när man behöver komma ut, och inte orkar åka in till Green Park i City! Underbart!

Imorgon kommer Sara "hem" igen. Blir roligt att ha någon att prata med (som inte är på skype), jag har nästan börjat känna mig lite stum när allt jag säger om dagarna mest är korta ord som "Hello", "Sorry" och "Thank you". Jag ser fram emot en återförening mellan en Sara, en Bella, förhoppningsvis en Danne och ett Starbucks.

Med det säger jag på återseende från ett vårigt London.

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Åh Bella, snart kommer jag!! Känns jättekonstigt att åka tillbaka, London känns så avlägset, det gick snabbt att väbja sig vid Pite igen. men nu är det snart Pineapple och Starbucks för hela slanten:) PUSS

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.