onsdag 24 mars 2010

Upp på tå!

Idag har det varit mycket relevéer ("stå på tå") för oss. Vi har dansat balett för Romayne Grigorova (ungefär nåt sånt stavas nog namnet...). Hon var långt efter pensionsålder, såg knappt, hörde ännu sämre och hade järnkoll på oss alla i salen och vad vi hade för oss. Påminde en om småsaker som man så lätt glömmer bort, utåtvridning, höfter etc. En riktig järnkvinna som säkert kommer undervisa tills hon tar sitt sista andetag.

Efter denna klass på förmiddagen tog vi lunch och kikade på repetitioner av nåt som vi inte vet vad det var men såg ut som nåt melodifestivalaktigt och lät ungefär likadant med den obligatoriska tonartsförändringen;)

Sedan jazz med Linda och "Free your mind"- koreografi som var super och så lite Ian-balett på det.

Sen tog det bara två och en halv timme att komma hem. Tunnelbanan stannade inte vid Green Park, så vi fick hoppa av vid Picadilly Circus och ta en liten promenad dit (ja, till Green park alltså). Och sen skulle vi handla på Morrissons också så det gjorde vi hemma i Streatham innan vi begav oss till vårt vackra hus.

Till kvällsmat blev det blandade smårätter och sen åt vi efterrätt bestående av rostat bröd med typ Nutella, fast med bitar av hasselnötter i. Mumma kan vi lova att det var!

Och i morgon är det våffeldagen så då tänkte vi åka till Nordic bakery och se om där finns våfflor efter vår jazzklass. Äta och dansa ja, två favoritsysselsättningar.

Xoxo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.