måndag 1 mars 2010

Modebloggarna på Pineapple

Det är vi det.

Dagens outfits:




Bella visar här upp sin tjusiga lyrical jazz-stass. Svart dansdräkt och självklart trikåer och ovanpå det ett par gråa Madhouse- byxor. Snyggt OCH funktionellt, det ni! Perfekt för en lyrisk klass med förlängningar och känslor till tusen.
Som accessoar kan ni här även skåda en matlåda, mycket vanlig bland dansare. Ätes alltid ur på det vis ni här ser.




Sara väljer att visa upp sin balettoutfit. Blandade småplagg från HM kröns med ett par svarta stickade värmebyxor och Elastosplit-skor från Capezio. Perfekt när man ska hoppa runt och känna sig som en prima ballerina på klass med Ian.


Dagens första klass för både Bella och Sara var idag jazz intermediate för Linda. Vi börjar få ganska bra koll på uppvärmning och diagonaler, så det gick helt ok för oss. Kombinationen var inte av det svårare slaget, men att salen var fullproppad med folk så att man varken såg Linda ordentligt eller kunde röra sig fullt ut gjorde det hela en smula krångligt. Skönt att vi ska ta denna klassen fler gånger i veckan då det oftast är mindre folk.

Från jazzen kutade vi två trappor upp och rakt i in balettsalen. Stång och adagio som gick bra. Hoppkombination som Bella tyckte var logisk och Sara tyckte den var totalt ologisk. Lite ont om tid i slutet av klassen så diagonalerna gick mest åt till att hålla reda på vilket steg som kom härnäst och vilket håll vi skulle åt, man hann ju inte tänka efter precis.

På kvällskvisten åkte Sara och Danne hem och tvättade medan Bella roade sig med lyrical jazz i den vackra outfiten som vi tidigare här visat. Bella tycker riktigt bra om läraren Rolfe och hon gillar verkligen klassen. ¨

Modebloggerskorna har idag även varit en sväng i Capezio-butiken (märke på danskläder och skor) i Covent Garden. Bellas balettskor gick hädan precis efter klassen så hon behövde nya, och Sara skulle köpa trikåer till Julia och sneakers till sig själv eftersom det senaste paret hon inhandlat varit med sen 2001 och därför knappt hänger ihop längre. Så nu är vi glada ägare av nya fina dansdojor.

På återseende i morgon!

Xoxo!

1 kommentar:

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.