tisdag 11 maj 2010

43 dagar kvar!

Jäklar så fort tiden går!! Om 43 dagar står vi på svensk mark igen och har lämnat London-livet bakom oss. När vi kom hit sista januari och inkvarterade oss på vårt första hostel kändes det som en evighet dit. Men tiden bara flyger iväg!
Idag betalade vi sista fullhyran till Nigel, vår älskade landlord. Honom kommer vi sakna. Och han sa till och med idag att han kommer att sakna oss, det känns tryggt att ha oss i huset:) Vi anar annars två som kommer vara lyckliga när vi flyttar. Gissa?

Vi har idag även dealat till oss att bara hyra det ena rummet (Saras) de tio sista dagarna för att spara lite på slantarna. Eftersom Mattiaz också kommer befinna sig här då så ska vi tre dela på ett rum av ganska liten sort. Det blir mysigt!

Mestadels vardag här just nu. Det innebär dans, Starbucks, matte- och biologiplugg (Bella) och för tillfället även kurerande av ond hals (Bella).

I morse vaknade vi av polsk knagglig radio klockan halv sju. Prima liv!

Xoxo!

3 kommentarer:

  1. Vad ska jag läsa om 43 dgr...!? Kan en piteblogg bli lika händelserik...? Det finns väl iochförsig kackerlackor och polacker där också. Kram Kinna

    SvaraRadera
  2. Nä, vad sjutton ska du hitta på då Kinna, när du inte kan läsa blogg och skicka knasiga kommentarer hela dagarna;)?

    SvaraRadera
  3. Slänga mig framför stadsbussen(Ture)kanske...
    Den går tyvärr bara 3 gånger om dagen så det blir svårt att tajma in i mitt tighta schema.
    Kram Kinna
    Nästan alldeles ensam, H gav sig precis iväg på sin Zucca (Trimmad moped)för en 3 dgr lång resa.Ljungby-Ullared-Halmstad -Ljungby.Han och 16 st likasinnade medelålders män som tror att de fortfarande är gångbara på marknaden...

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.