söndag 23 maj 2010

Vi knyter kontakter

Något som är väldigt roligt på Pineapple det är när man lär känna lärarna lite bättre. "Lära känna" innebär i detta fall att läraren känner igen en till utseendet och börjar säga hej när man möts, eller kanske säger "Hi, how are you?" när man betalar sin klass. Det är så sjukt stor omsättning på folk här och det är inte ovanligt att man börjar känna igen en person som går på samma klass som en själv i en-två veckor och sedan försvinner personen. Folk från hela världen åker hit för att dansa en vecka eller två. Så därför är det kul när man börjar ses som "stammis".

Självklart är lärarna alltid trevliga mot alla på klasserna, men det känns ändå lite extra när man vet att de har koll på vem man är och brukar gå på deras klasser.

Förra veckan frågade Linda på jazzen efter Saras namn. Ett STORT steg på vägen och Sara blev jätteglad! Plus att Sara ett par gånger fått vara en av de som står längst fram på uppvärmningen. (Eftersom det är drop-in-klasser brukar Linda välja ut 4-5 stycken som hon ställer längst fram varje klass för att de har koll på uppvärmningen).
Men Bella slår ändå rekord! Hon var och tog en kaffe med Xavi, hiphop-läraren som hon brukar gå för! Eller ja, Xavi skulle äta och Bella dricka kaffe mellan klasserna igår så de slog sina påsar ihop kan man säga. Denna kille är grym dansare och har bland annat jobbat på Royal Opera House här i London och koreograferat för Cirque de Soleil! En riktig pangkontakt att ha inför framtiden med andra ord!



Bella tog den stora handduken med sig till skolan


Häng i det som verkar ha blivit våran stammispark, vid Embankment. Vi köpte kinamat på Wasabi och hade en sjukt skön lördagskväll


Xoxo!

1 kommentar:

  1. Längst fram på uppvärmningen !!Wow det är Kinna Malms Gudbarn det.... Här är ordningen återställd efter helgens kalasande .Det var som vanligt mkt trevlig. Vi saknade förstås dig och de andra som inte kunde komma.
    Kram Kinna

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.