lördag 29 maj 2010

Eurovision song contest

Vi har glömt att berätta att Bella tidigare i veckan fick dansa solo på lyrical-klassen som hon brukar ta! Så nu gör vi det: Bella fick tidigare i veckan visa upp en koreografi som de gjorde på lyrical-klassen, bara för att hon var bäst!!

Idag är det ju som bekant Eurovision Song Contest. Vi hade tidigare lite planer på att ta oss ut till Svenska kyran i Marylebone. Ni vet när det var den svenska uttagningen så var vi ju där alla veckorna och köpte svenskt godis och spanade på festivalen. Men nu är ju inte Sverige med (lite kul för övrigt när vi läser Aftonbladet på nätet, att folk kräver Christer Björkmans avgång. Vi tycker annars att svenska folket kunde röstat på nån av de andra 35 bidragen i så fall. Eller..?), Danne är inte heller här, och så har vi ju faktiskt eget internet på våra datorer som vi kan kika på, så vi har beslutat oss för att stanna hemma. Vi tänker att magin försvinner lite från våra mysiga februariveckor på nåt sätt, då vi åt kvällsmat på det lilla haket på hörnet och sedan gick till kyrkan, kollade in eventuella lägenhetsannonser som folk satt upp, åt Gott och blandat och fick en paus från hostellivet i Willesden Green. Så längesen det känns!

Idag blir det kanske en frozen yoghurt... Det är så jobbigt nu mot slutet att man måste äta så jäkla mycket för att det finns så mycket roligt här som inte finns i Sverige. Jaja, frozen yoghurt finns i Sverige också, men inte som den på SNOG (Inte SPONG då som vi skrev innan i veckan. Skyller på hjärnsläpp). Stackars, stackars oss...


Bella och våra choklad-frozen yoghurtar med granola (typ såndär onyttig, god Start/Crunchy-müsli), och massa jordgubbar. We like!

Xoxo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.