lördag 8 maj 2010

Partydjur

Det är ju inte riktigt så att vi är världens partyanimals, det kanske ni har märkt.
Men för att citera Facebook: "Det är så skönt att bara ta det lugnt och sedan vila efteråt". Just det där med att ta det lugnt kanske inte är våran grej, vi dansar ju som galningar, därför har vi anammat det där med att ta det lugnt efteråt.

Bella har idag klämt fyra klasser och Sara två. Väldigt duktigt för att vara en lördag. Så nu tar vi det lugnt efteråt och ska kika på "Bröllopsfotografen". Åsså har vi svenskt godis också:):).

Man tror inte att engelsktalande småflickor med muslimsk sjal runt huvudet kan prata svenska. Iallafall trodde inte Sara det när hon åkte med bussen från Brixton till Streatham och hamnade framför ett gäng sjukt högljudda tjejer (de ovan nämnda), och i telefon odiskret ondgör sig över "ungjävlarna som inte kan vara tysta", varpå en av flickorna börjar prata svenska med skånsk dialekt strax efter. Vad är det med Brixton och människor som inte ska kunna svenska med gör det ändå?

I morgon ska vi på utflykt till Clapham om det är fint väder och om det regnar som idag så ska Bella göra biologiuppgift som involverar vita blommor och grön och blå karamellfärg, Sara ska titta på film hela dagen och tvätta litegrann.

Trevlig lördagskväll.

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Jag hör er! Här är det inte mycket liv i luckan heller, min mamma tjatar typ på mig att vi ska ut och dra barrundor mer :P Man gillar ju sängen, och godis! Minna

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.