tisdag 25 maj 2010

En dålig dag

Som tur är har vi inte så många dåliga dagar här, och när vi väl har det så har vi det alltid samtidigt. Väldigt praktiskt. Det är som att vi omedvetet tar till oss varandras humör. Det som är bra med dåliga dagar i London är att de är väldigt få, och oftast kan muntras upp med en Starbucks. Men eftersom vi har spararvecka denna vecka så blev det minsann inget Starbucks. (Däremot frozen yoghurt med jordgubbar på Spong, men det är en annan historia...)

Dagen skulle iallafall inledas med fusion för David, som vi tycker väldigt bra om. Tyvärr var han inte på skolan idag så Debbie (som vi inte alls tycker om) hade yoga istället. Vi gick resolut ner till receptionen och lämnade tillbaka yogamattorna vi lånat och tog en shoppingrunda på HM istället. Vi shoppade inte så bra dock, Sara köpte ett linne för tre ynka pund, det var allt... Inte ens shoppa lyckades vi med. Sedan tjuvåt vi våra medhavda matlådor på Starbucks uteservering innan vi gick tillbaka till skolan för balett. Bella har utöver detta hunnit med att ta klass i modernt på en annan skola och Sara steppade på Pineapple.

Nu är vi hemma och plockar i oss kvällsmat i form av nudlar (Bella), yoghurt och scones med jordnötssmör (Sara). Imorgon är vi på bra humör igen!

Xoxo!

2 kommentarer:

  1. frozen yoghurt på spong?!?? det är inte så att ni var på snog kanske?!! =)x

    SvaraRadera
  2. Tur att ni har Mr Starbucks!
    Det blir bättre imorrn.
    Kram Kinna
    Ps. Idag är en bra dag för mig H är på gott humör, det regnar inte så vi kan grilla..

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.