onsdag 19 maj 2010

Onsdag

Det blev ingen gästbloggning ifrån Henrik. Det hanns inte riktigt med, han hade så himla kul på Trocadero bland alla leksaker och pc 3-spel att bloggandet alldeles glömdes bort. Och idag pkte han hem till Sverige igen. Nu har vå två veckor på egen hand innan besöken börjar. Eller vad sägs om Mattiaz som flyttar in här om två veckor och ska bo här sista månaden? 4-7 juni kommer Bellas kompis Sofie, 8-11 juni kommer Saras kompisar Julia och Åsa, och 10-14 juni kommer Bellas mamma. Lite packat där. Men vi gillart. Och då hoppas vi på gästbloggningar då istället!

Idag har Sara dansat två klasser jazz och tagit yoga en timme.
Bella har dansat en jazz, en balett och en hiphop.

Sara har även hunnit med en Starbucks med Mattiaz och Joe medan hon väntade på Bella och hennes sista klass. Sedan skulle vi åkt hem men vi blev kvar på stan och letade efter en bra street-t-shirt till Bella. Vi hittade ingen. Sen var Sara så hungrig så hon var tvungen att köpa en cheeseburgare innan vi tog tunneln till Brixton igen.

Lite blandade mobilkort från de senaste dagarna:

Starbucksbesök


Bella älskar gingermuffins. Det gjorde INTE Henrik!




Sara och en liten nätt chocolate chunk cookie

Trocadero


Henrik var gruvligt snabb på fotbollen och straffsparkar


Bella körde racerbil och vann!

Street-Bella

Bella repade Xavis kombination hemma i köket ikväll och Sara var snabb med kameran

Imorgon är det torsdag=jazz med Linda och Starbucks med Mattiaz. Och så ska Sara Fleur-jazza, Bella Rolfe-lyricala (om det heter så. Det gör det inte...) och så ska vi båda David-yoga.

Xoxo!

3 kommentarer:

  1. Du hittade ingen större kaka?

    SvaraRadera
  2. Vissa har större mun än andra..
    Eftersom det inte blev någon gästbloggare så kanske vi kan erbjuda en gästkommentator imorgon, kan inte lova eftersom personen ifråga har problem med saker som att flyga,mikrougnar,broar osv.Vet ej hur det är när personen kommer nära en dator men det ska vi ta reda på forts följer....
    Kram Kinna

    SvaraRadera
  3. Kinna, det där kanske var din mest suspekt kommenatr någonsin här på bloggen, och då har vi ändå läst en hel del... Ska bli intressant att se vad som händer härnäst:)

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.