tisdag 18 maj 2010

Fullt upp!

En ganska händelserik dag. Bella och Henrik hade sovmorgon i morse medan Sara vaknade av sms-signalen vid 8.30-tiden (Man kanske skulle kunna säga att Sara också hade sovmorgon som låg i sängen 8.30 en tisdag, men 8.30 är faktiskt helt alldeles vanlig normal uppstigningstid för oss här i Englandet.) Det var en av hennes vänner ute på jobb som råkade befinna sig i London ett par timmar över dagen bara, då hans kryssningsfartyg där han showar nu nått England. Så det bar snabbt av in till stan för en fika på... hör och häpna: Pret. Inget Starbucks där.

Pret hamnade även Bella och Henrik på för en lunch innan Bella gick till skolan och mötte upp Sara. Sara hade nämligen efter sin fika-date gått till skolan för en klass i fusion och sedan blev det balett då Bella anslöt. Under tiden vimlade Henrik omkring i London med kamera i högsta hugg. Antalet bilder han tagit dessa dagar är okänt, men det är flera hundra.

Efter en och en halv timmes tenduer, adagio, jetéhopp och annat spännande var det så dags för dagens Starbucks besök. När vi satt där kom plötsligt Mattiaz in också, på väg till jobbet men en snabb paus för att köpa sin vanliga grande vanilla latte.

På kvällskvisten begav sig Sara tillbaka till skolan för att steppa, de två andra gick till spelhallen i Trocadero-huset och körde racerbil, sparkade fotboll (så Henrik fick ont i foten) och annat skoj. Bion uteblev så vi tog oss alla en promenad genom Soho när Sara dansat färdigt. Och så hade vi tänkt ta oss en hamburgare innan vi for hem men det slutade med att vi satt på Pizza Hut och krängde pizza för glatta livet halv tio på kvällen.

Trevlig och alldeles proppfull dag. I morgon åker Henrik hem, mindre trevligt. Vi hoppas han hinner gästblogga innan dess! Vi andra ska dansa och fika med Mattiaz och Joe.

Nu väntar våra sängar på oss här i Streatham.

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Altid kul med en gästbloggare.Han behöver dock inte visa alla bilder han har tagit..
    Uppstigning 08:30, hur ska ni kunna komma tillbaka till real life!? Tur att det inte är någon större tidsskillnad.De här dagarna är enda gången som jag i hela mitt liv(det är långt)faktiskt varit lite sugen på norrland 30 grader inte helt fel mot smålands 8.Henric skyller det dåliga vädret på att vi har gått ur svenska kyrkan ioch för sig är det nog många andra saker som gått fel efter det..Kram Kinna

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.