torsdag 27 maj 2010

Stoppa världen, jag vill kliva av!

Rubriken är namnet på en musikal som heter just så, för vi känner just så. Tiden går så sjukt fort! Nu är det bara tre torsdagar kvar för oss här i London. TRE!!! Det är ingenting! De sedvanliga jazz/Starbucks med Mattiaz-seanserna som har ägt rum så gott som varenda torsdag sen vi kom hit börjar lida mot sitt slut. Konstigt... Detta innebär nog att vi måste Starbucksa extra mycket de kommande tre veckorna som är kvar. Alla dagar!

Det drar även ihop sig till utökning här i huset i Streatham. Av den där Mattiaz som nyss nämndes och som hänger ganska mycket med oss. Han flyttar även han hem till Sverige i juni för att vara med i den svenska uppsättningen av We will rock you i Stockholm (här vill vi skryta lite över att vi känner en tvättäkta musikalartist;)). Och nu under juni ska han bo hos oss i Saras rum. Han kommer på söndag och ska "provsova" en natt. Lite trist om han inte gillar det, för han kommer bli tvungen att bo här ändå då hans rum i huset ute i Honor oak park snart får en ny hyresgäst. Men från och med mitten av nästa vecka kommer han att befinna sig här.

Och snart börjar besöken som vi nämnt nån gång tidigare. Sverigebesök gånger tre och alla inom loppet av 10 dagar. Bella har två besök, sin mamma och vännen Sofie. Sara har bara ett besök men i gengäld så får hon två personer på samma gång när vännerna Åsa och Julia kommer från Göteborg.

Och sen ska vi alla trängas tio dagar i Saras sovrum, alltså Bella-Sara-Mattiaz, inte alla stackars gäster. Förutom att alla saker vi tre äger ska rymmas här så ska vi även ha plats för allt som vi ska bunkra med oss till Sverige. Sara har planer på att köpa sisådär en 20-30 Skittles-påsar till exempel. Väldigt små påsar dock, men ändå.

Och så ska vi dansa lite i juni också ja, just det...

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Dansa, vad det därför ni åkte...!
    Jag trodde det var för att underhålla oss som inte kommer någonstans utan får stanna hemma och som just nu titta på "så det kan låta". H åkte precis på "konsert" Peter O Ekberg mkt känd, hm....
    Kram Kinna

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.