fredag 7 maj 2010

Invasion!!!

Idag har inte mindre än TRE kackerlackor spolats ner i våran toalett. Och ingen av dem var polackerna.

Bella hittade en inne på toaletten, Sara en i trappan och när vi såhär på nattkvisten legat i Saras säng och haft så trevligt, diskuterat dans, framtid och ätit godis så får vi helt plötsligt göra en utryckning när det kryper en jäkel på väggen... Sara väntar på ett kackerlacksbo när hon bäddar upp sängen för att sova. BLÄ!!

I morgon är det lördag, men det hindrar inte Bella från att åka till skola vid 10.45 för att dra av två klasser hiphop. Sedan pausar hon medan Sara dansar musikaldans, och sedan ska vi dansa jazzbalett tillsammans och Bella avslutar efter det dagen med capoeira. Pust. Ska vi gissa på att vi tillbringar lördagskvällen i sängen framför en film kanske?

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Hoppas att ni sovit gott bland alla otäcka kryp.Vi har fått in en hel myrstack i huset,som väl är håller de sig i köksregionerna så jag kan sova lugnt....H är mer bekymrad eftersom köket är hans domäner. Igår hade jag ett eget Pineapple här..Jag körde dubbla pass.Bp o Bs(låter som någon form av läggning).Vet ej hur detta kommer att kännas framåt dagen.Det gick bra att borsta tänderna iallafall.
    Trevlig lördag
    Kram från ett väldigt regnigt ljungby.

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.