måndag 17 maj 2010

Dans, kultur och kortspel

Bella och Henrik har gått gått gått idag. De hade alldeles ont i fötterna när de kom hem på eftermiddagen. Och tagit över 200 kort med Henriks fantastiska digitalkamera som tar kort av sig själv om man bara ler tillräckligt stort hade de också gjort. Det är sant! Och så köpte de en kortlek också vilket resulterade att vi alla suttit i Saras rum och spelat Chocago hela kvällen. Henrik vann jättemycket och Bella vann jättemycket och Sara vann inte alls mycket.

Dansklasser:
Balett på morgonkvisten för Bella.
Jazz gånger 2 för Sara sådär mitt på dagen.

Det var för övrigt väldigt roligt ikväll när Bella såg en skalbagge på lampan i Saras tak. Henrik tycker verkligen INTE om kryp! Tur att vi andra är så modiga att vi bara krossade den lille jäkeln och spolade ner den i toaletten.

Och så ska vi börja skriva på våra terminsrapporter också. Bella har ju redan fullt som det är med matte och biologi. Sara har ju bara dansen så för henne är det inte lika farligt. Så vad har vi egentligen lärt oss den här terminen och vad tar vi med oss och hur använder vi de kunskaperna i vår undervisning i framtiden? Det tål att tänkas på...

I morgon blir det dans och Starbucks, word. Och kanske bio. Den som lever får se. Den som läser här får också veta.

Xoxo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.