lördag 15 maj 2010

Finbesök!

Så var då Henrik här. Bellas man i livet. Mycket trevligt tycker vi.



Bella har idag dansat balett för Romayne. Barnbalett fast utan fantasi skulle man kunna säga att det var. Romayne är hon som är blind och döv men järnkvinna (fast lite darrhänt), och det var visst mestadels 65-plussare på klassen på lördagar. Det visste inte vi. Så det blev inte så mycket av den baletten kanske, mest parallella pliéer och försiktiga port de bras-er. Men sedan blev det två klasser street. Riktig street:)

Sara gav efter en vecka med 17 klasser upp dansandet för helgen och gick i stället på en promenad i Streatham i solskenet. På nya platser där vi aldrig tidigare varit. Mysigt.

Bilder från gårdagen:


Bella meckar med dammsugaren. Fredag är ju stora städdagen. Eller...? Våra vänner vars namn vi inte behöver nämna hade satt ihop dammsugardelarna lite hipp som happ, och dessutom dammsuger de upp sina cigarettfiompar (tror vi) så det luktar APA när vi dammsuger.


Lyxig fredagsmiddag med tomatsoppa (Bella), linssoppa (Sara), vitlöksbröd och toalettpapper.

För övrigt vill vi eftersom vi är i London och inte kan ringa och rösta, svära oss totalt fria till att Ellen är kvar i "Jakten på Julia". Skyll inte på oss!

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Trevligt att det finns klasser för oss kvinnor i våra bästa år. Det är kanske tur att balettfröken är både blind och döv, för henne.
    Toalettpapper kan ju vara en kulinarisk upplevelse...
    Kram Kinna

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.