fredag 14 maj 2010

Musikalernas mästare

Igår var vi på Starbucks med Mattiaz.



Bella visar för Mattiaz hur det såg ut på yogan när hon inte nådde fötterna i halvbryggan för att hon har för korta armar. Typ...



Efteråt kikade de på kaffemenyn, ståendes i soffan. Det var så långt att gå till disken..?

Mattiaz har för övrigt som en av sina livsuppgifter att utbilda folk (Sara) i Muku (=Musikalkunskap). Detta började han med redan när vi (Sara och Bella) bodde i Piteå. Han skickade små egenkomponerade musikalskivor med låtar man måste ha koll på (inklusive små anekdoter om varje låt, eventuella priser musikalen vunnit etc.), och sedan skulle man skicka tillbaka en recension av skivan på facebook.
Och nu var det dags igen.
Så igår förärades Sara således med "Saras musikalblandning 3". Och inte nog med det, Bella fick "Musikal för nybörjare". Är han inte snäll? Så nu har vi att sysselsätta oss med i helgen. Eller ja, om sanningen ska fram kanske Bella kommer tillbringa mer tid ihop med Henrik än med musikalskivan, för han (Henrik alltså) kommer I MORGON!!

Idag ska Bella skriva prov efter en veckas hårt biologi- och matteplugg, Sara ska dansa jazz för Fleur och jazz för Linda. Sedan möts vi upp på balett med Ian och efter det ska Bella (och Sara om hon lyckas uppbåda energi) dansa den fantastiska blandningen lyrical/commercial för Gareth.

Snart helg!!

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Fy vad orättvist med privatlektioner i MuKu, jag som tycker det borde finnas kurser att läsa på universitetet. Kanske något Mattiaz kan överväga ;)

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.