fredag 28 maj 2010

Fredagslyx

En del firar helgens ankomst med att gå på after work eller ta en öl på en uteservering i solen. Andra firar med att gå på yoga. Vi tillhör i detta fallet "andra" (var det någon som trodde nåt annat?) och tog oss en klass sådär på kvällskvisten. Där bjöds det på solhälsningar istället för öl och vi fick oss alla även lite fredagslyx i form av varsin liten insmorning med liniment/aloevera/nånting-grejs på ryggen. Aina var så söt när hon gick omkring i salen med sina armar fulla med gröna kluttar som hon sedan smorde in en på var och en av oss. Sen fortsatte vi med första, andra och tredje krigaren, handstående på underarmarna (underarmsstående?), brygga och annat spännande.

Nu är vi fredagsduschade och sitter i Saras säng mätta efter fredagslyx (igen) med sushi för Bella och spaghetti carbonara för Sara. Vi har någon form av kvalitetstid tillsammans med varsin dator i knäet, lyssnandes på musikalen "Children of Eden" och Bella skriver biologiuppgift mitt i allt. Mys mys.

Imorgon ska är det dans igen och även eventuellt Projekt Resväske-inskaffning för Sara (hon skjuter på det så gott det går).

Xoxo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.