onsdag 26 maj 2010

Bättre och bättre dag för dag

Idag är en mycket bättre dag än igår. Bättre humör har infunnit sig hos oss båda.

Nu skriks det här i huset. Verkligen skriks. Polackmannen vrålar rakt ut... Varför är det ingen som vet (utom möjligtvis polackkvinnan). Och polackkvinnan fnittrar. Vi vill nog inte veta mer än så!!!...

Bella har idag kombinerat sitt älskade (?) biologi/matteplugg med två balettklasser, en jazzklass och en hiphop. Sara har dansat två jazzklasser, en balett och en yoga.
Det känns så sjukt tråkigt att vi om fyra veckor ska lämna skolan. Vi har verkligen kommit att älska vissa lärare och deras klasser, så det är allt lite trist.

Annars längtar vi mest efter mat här. Jo, det låter lite konstigt. Men vi lever ungefär på tortellinis, färdig soppa, köttfärs i olika former och tonfisksallad. På riktigt! Och så knaprar vi på lite vitkål och andra grönsaker emellanåt. Det är ju då inte så att vi inte är kapabla att laga mat, men det är helt enkelt inte så kul att laga mat i köket här. Det finns inga grejer att laga med (och de som finns är alltid upptagna av ni-vet-vilka) och vi vägrar göra några införskaffningar eftersom vi inte kan ta med grejer till Sverige. Detta har bland annat resulterat i att vi sedan februari öppnat alla konservburkar med Bellas schweiziska armékniv.
Prima armékniv så inte för det. Äh, vi längtar helt enkelt efter att kunna laga riktig mat i ett riktigt kök igen.

Vilket jättekonstigt, ologiskt inlägg detta blev.
Sara tar på sig hela skulden.

Xoxo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.