onsdag 17 februari 2010

Allting blir mycket roligare tillsammans...

...sa Bella när vi diskade och fixade undan kvällsmaten innan. Och hon har helt rätt. Vi har nu under två och en halv vecka gjort ungefär precis allt tillsammans. (Förutom att Danne inte tagit dansklasser med oss.) Men annars så. Så i morgon kommer det kännas väldigt märkligt när Sara ensam beger sig till första klassen på Pineapple och Bella på kvällen åker hem själv efter hennes sista klass. Vi har inte matchat våra dansscheman ultimat denna veckan utan tränar på att vara självständiga individer här i England. Men bara lite. Det är annars väldigt mysigt att åka röd Londonbuss hem på kvällen och sitta högst upp längst fram och äta Snickers. Det gjorde vi idag. Vi hade sjukt bra utsikt.

För övrigt:

Dagens prestation utfördes av Sara och Bella på balettklassen. Vi fick en muntlig genomgång av ett grand allegro, och sedan var det bara att köra. "Jaja, vi valsar väl på och hoppas på det bästa" tänkte vi och studsade iväg. Döm om vår förvåning när vi upptäcker att vi gör precis likadant som de andra i vår lilla diagonalgrupp och att det dessutom känns ganska bra. Titta titta, vi kan!! Vi var helt lyckliga efteråt och gjorde en high five för att uttrycka vår lycka. En ganska diskret high five dock, lite balettvett har man ju.

Förresten så kom våren idag. Igen. Den går säkert över tills i morgon visserligen, men det har varit superfint väder med solsken och glada miner.

Nähä, lite OS på det här och sen sängen kanske. Vi lyckades få ur polackerna att "Anja Pärson crashed" när vi undrade om de visste hur Sverige låg till i slalom/störtlopp/skidor whatever hon åker. Så det klippet tänkte vi leta reda på.

I morgon blir det bland annat jazz intermediate för både Sara och Bella, jazz r´nb för Sara och Lyrical för Bella.

Danne ska fortsätta kurera sig.

Xoxo från tröttisarna i London!!


1 kommentar:

  1. Mkt impad av era insatser på balettlektionerna..jag har faktiskt varit på afro ikväll,inte lika avancerat kanske men man blir iallafall lite varm. Hoppas att Danne kryat på sig .Alltid tråkigt med män som är lite småkrassliga.Kramar från ett snöigt Ljungby(lite jobbigt då vi för närvarande inte har någon toalett,det börjar likna ett hunddagis utanför i snön)

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.