fredag 5 februari 2010

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyys!!

















Vi försöker med fredagsmys så gott vi kan. Med färdigmat från Sainsburys (för att slippa köket här), cola, lite godis och engelska versionen av "Stjärnor på is" så går det ganska bra. Men det blev ingen fredagsdusch:(

Sara vaknade med feber i morse, ingen hit. Men vi begav oss in mot stan ändå. Planen var balettklass för Sara och Bella, modernt för Bella efter det och Sara tänkte prova vad Pineapples flamenco bjuder på. Och innan dess fixa med lägenheten. Tji fick vi.

I korta drag så tog det hela dagen fram till tre-tiden att hitta till banken där vi skulle få hjälp med lägenheten. Och vi höll på att bli blåsta på åtskilliga tusenlappar om vi inte dubbelkollat med banken en extra gång och blivit upplysta om att "this is scam". Bye bye lägenhet... Men hellre det än bye bye pengar såhär första veckan. Vi tröstade oss med lite Starbucks som plåster på såren.
Vi insåg snabbt att helgen kommer gå åt till att leta boende och lägga upp ett mäktigt dansschema inför nästa vecka.

Vi måste även berätta att det är vår i London!! Sol, varmt , härligt! Äkta marsväder i februari. We like.
Vi har inte tappat bort någon av oss i tunnelbanan idag heller.


















Här var vi fortfarande vid gott mod och trodde att vi skulle hitta till Western Union bank. Vilket vi för det första inte gjorde eftersom Danne stod för en fin fel-googling igår när han letade adress dit. Och när vi blivit omdirigerade till posten istället räddade de oss från att bli offer för "scam".





Detta var också innan dagen spårade ut totalt.
Trevlig helg!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.