lördag 27 februari 2010

Hjulen på bussen snurrar runt runt runt...

För idag har vi åkt mycket buss. Våran victoria-line (t-banan vi brukar åka med) var under restaurering så vi passade på att se södra delen av London "overground". Detta var trevligt men inte så mycket nya sevärdheter förutom alla de lila krokusarna som stod i blom på en kyrkogård.

Har annars varit en ganska lugn lördag med en snorande Sara, en öl-längtande Danne och en urfegande-på-avancerade-balett-lektionen-Bella. (Dock lovar hon att ge sig på denna, lite smått skrämmande, lektion när nästa lördag nalkas.) Danne är fortfarande lyrisk efter gårdagens musikal och Sara trivs fortfarande i sin lugg.

Vi höll på våran schlagertradition och begav oss till Svenska kyrkan för att titta på den sista deltävlingen, tillsammans med Mattiaz denna gång. Vi köpte mycket godis och orkade knappt äta upp hälften...men imorgon kanske det slinker ner lite till. Vi hejade så klart på Mattiaz vän Neo (eller var det inte Tom Cruise undrar Danne men Bella hävdar fortfarande att Neo är en vampyr). Sara, Mattiaz och Bella tyckte bra om Peter Bögb...nä vänta Jöback. Enligt Sara och Danne hade Mattiaz och Bella den dåliga smaken att faktiskt tycka att Anna också gjorde en bra insats. Tom Cruise tycker Danne var bästa bidraget för kvällen men är ledsen att han kommer att möta Kalle Moraeus i Andra chansen nästa vecka.

Imorgon tycker vi att ni ska kolla in bloggen lite extra för då kommer den stora Månadsfinalen att läggas upp. Den som väntar på något gott... går till Tesco och köper choklad!

xoxo!

4 kommentarer:

  1. Hur kan man behöva längta efter en öl i London!!?Har ni torka....
    Neo o Anna bäst igår .Peter B ok.
    Just i detta nu har ni fått ett nytt fan. Mannen sitter i källaren och plöjer igenom alla era inlägg. Jag får därmed passa mig så jag inte skriver något ofördelaktigt om honom, vilket inte blir så lätt....
    Ni kan ju inte ha månadsfinal en måndag när jag inte har tillgång till nån dator förrän kvällen. Tänk inte på mig jag kan vänta...
    Kram Kinna

    SvaraRadera
  2. Men Kinna, vi har ju finalen ikväll, söndag!! Bra va!? :)
    Puss!

    SvaraRadera
  3. Tänkte inte på det.... nu blev jag genast på bättre humör.Kram

    SvaraRadera
  4. Hej på er! Nu har Terese o Robert läst igenom alla era inlägg och blivit trogna läsare! Vi är glada att ni verkar ha det så bra och vi längtar till London mer än nånsin! Terese får många minnesbilder från dansmånaden i London när ni skriver om klasserna på Pineapple. Kul att läsa om Rolfe o Linda o alla andra :) Vem tar du stepp för Sara?
    Många kramar från ett regnigt Göteborg.
    /Terese o Robert

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.