tisdag 2 februari 2010

Ännu en dag

(Info: Utlovade bilder dröjer pga att Saras mobil och dator inte vill samarbeta. Förvånad någon..?).

Vad Sara, Bella och Danne gjorde idag:

*Klev upp i duktig tid, började kolla lägenheter på internet (fixade en visning!)

*Sara var väldigt nervös över att behöva prata engelska i telefon med folk. u

*Upptäckte att Bellas mjölk försvunnit under natten (vi tror på stöld) så hon fick knapra på enbart flingor till frukost.

*Begav oss in till stan, till internetcafé på Sharing cross road för att skriva ut Dannes cv. Det gick så fint så. Efter detta var det dags för mat och vi landade efter många om och men och stor beslutsångest på fabulösa Burger King. Sara ville helst äta på Ben & Jerry´s glassbar. De två inplanerade dansklasserna för dagen fick tyvärr stryka på foten för lägenhetsvisning som vi fick lite bråttom till.

*Bella köpt nässpray och även stått för dagens citat:
Vi är ute och letar efter Sharing cross road, Danne hittar Big ben och vill visa, plötsligt ser Bella en skymt av London Eye (åkattraktion modell pariserhjul) och utbrister: "Men titta, där är ju den där.... runda karusellen"

*Varit på lägenhetsvisning ute i South Quay. Alldeles för flashigt och fint för oss. Vi kände att "Hostel 8 är ju ändå himla fantastiskt" (typ citat ur Sunes Sommar). Eller...? Kan ju vara så att det var väldigt väldigt dyrt. Vi åkte ut till Bayswater för att leta annonslappar och hittade en. Den lägenheten visade sig ligga ute i Willesden där vi bor, så vi åkte ut dit. Lägenhet modell skabbig och sliten och lite läskig och inga lås på dörrar och andra inneboende, så vi skippar den också. För tillfället sitter vi samtidigt som vi bloggar och filar på ett mejl till en kvinna som sitter på just DEN lägenheten som vi SKA ha. Den är ledig från typ nu, jättefin och hur toppen som helst. Med lite tur så har vi den till helgen... Fingers crossed!

Ja, det var typ det som hände idag. Vi har massa planer varje dag, Sara och Bella för dans och Danne för cv-utdelning, men all tid går åt till lägenheter. Men i morgon SKA vi ta balettklass och på torsdag ska vi ta jazzklass. Bella funderar på lite modernt i helgen medan Sara tänker damma av steppskorna och även ta klass i Musical dance. Danne kommer nog jobba på att få ett jobb.
Han hittade för övrigt ett ställe vid namn Gymbox igår, tänkte det var ett gym och att "de vill nog ha en massör", går in och hasplar ur sig "Do you have massage?" Tjejerna vid disken tittar skeptiskt på honom. "Nooo..?" Danne fortsätter "Do you want?" Tjejerna säger återigen "Noo...". Danne tackar för sig och går ut. Vi upptäcker senare att Gymbox är ett ställe dit killar kan gå och lära sig strippdans och annat trevligt som manliga strippor behöver.

Nähä, nu ska vi fortsätta tugga Skittles och leta lägenheter.

Xoxo

2 kommentarer:

  1. Låter spännande! Ska följa bloggen stenhårt =)
    Lycka till med lägenhetsletandet.
    Kram från kusin Sara

    SvaraRadera
  2. Hahahaha jag dör lite! Daniel Hammarberg....

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.