tisdag 23 februari 2010

Attjo! Prosit!

Bella var förkyld redan när vi anlände till London. Efter några dagar i staden fick Sara nån konstig feber (mögelfeber?) som varade i en dag. Bella blev bra lagom till helgen då vi lämnade Hostel no.8 efter två veckor, och när vi flyttade in här på Mitcham lane fick Danne feber som blev förkylning som blev feber igen som blev tuberkulos-hosta (ni skulle höra honom!) och nu när han börjar återhämta sig vaknar Sara upp i morse med en nysning och näsan rinnandes. Vi väntar med spänning på dagen då vi är friska alla tre samtidigt.

Idag har det regnat och varit ruggigt och kallt. Det roliga är att engelskmännen och kvinnorna beklagar sig som tusan över det kyliga vädret. Det är ju som en lite regnig och kall vår...

Vi har besökt Starbucks idag, Sara upptäckte frappucino med jordgubbssmak, mmm.

För Kinna och övriga som vill veta vad commercial jazz är, så sitter Sara och Bella här och funderar på hur man ska beskriva det bäst. Vi kommer fram till att det är jazz i högt tempo med de allra senaste och "häftigaste" moves och kan även ha utmanande inslag. Men det varierar såklart från lärare till lärare. Men ungefär så.

Här är för övrigt ett exempel på lite commercial på Pineapple. I England går just nu en dokumentär om skolan eftersom den firar 30 år, och detta är reklamfilmen:
(Vi vet inte hur man gör för att länken ska bli klickbar, men det är bara att klippa ut den och klistra in i ett nytt fönster).

http://www.youtube.com/watch?v=Q5rMNXxNIJo&feature=related

Vi är trötta här i köket ikväll. Och mätta. Och ser fram emot morgondagen, en dag med Ikea och inga tider att passa. Vi ska äntligen få speglar till lägenheten.

Xoxo!

2 kommentarer:

  1. Haha engelskmännen, bra där!

    SvaraRadera
  2. Nu förstår jag,afro fast med lite mer koreografi.
    Krya på er!
    Kram Kinna

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.