fredag 19 februari 2010

Vi såg en riddare på tunnelbanan

"Kycklinghydda. Ja, det är ju ett mysigt namn. Chicken cottage...fint att de har två tuppbögar som logga då".

Mycket fint citat av Sara på bussen hem efter en lång dag på Pineapple. Men faktiskt, om en snabbmatskedja heter Chicken cottage så hade ju en ullig, gullig kyckling passat bättre som logga, istället för en röd och en blå tupp som står och myser med varandra. Det tycker iallafall fröken Kulneff.

Samma fröken har för övrigt klämt tre jazzklasser på raken idag. Bella klämde jazz och modernt istället. Bella hade för övrigt igår sin bästa dansupplevelse hittills när hon tog klass för Rolfe i Lyrical jazz. Men nu är det helg igen, då vankas det musical dance, balett och tåspetsklass för flickorna.

Och melodifestival i Marylebone! Idag köpte vi naturgodis på Trocadero-varuhuset vid Picadilly Circus och i morgon blir det en Gott och blandat i Svenska kyrkan. Vi gillar omväxling.

Fredag kväll och Sara och Danne har, som framgår av kortet nedan, haft thaimatspicknick i sängen och tittat på Vänner på datorn.
Bella har dansat klass i modernt. Av någon anledning ligger Saras dansklasser på förmiddagen-eftermiddagen och Bellas på eftermiddagen-kvällen. Men vi ses till frukosten åtminstone.

Bella har förresten yttrat ett väldigt gulligt citat (Sara står för pucko-citaten, Bella för de söta): "Jag kanske är en grå mus, men man trampar inte på mig i första taget". Med detta citat menas att Sara och Bella visst får vara på Pineapple även om de inte har lika mycket smink och lika flashiga danskläder som många andra. Vi tycker om våra Cubus-byxor.

Förutom sedvanlig dans och schlager i helgen ska Bella och Danne gå på bio på söndag och se Wolfman. Sara och Mattiaz ska gå på musikal, "A man of no importance" och Sara är lycklig över att få höra Streets of Dublin live.

Bilderna visar: thaimatspicknicken, bildbevis på fish and chips enligt Danne (lax och tortilla-chips) och även bildbevis på att de i England friterar röda danska korvar. Mysigt.







För övrigt är vi lite sura på att man inte kan titta på OS på Svt play... Det går bara om man är i Sverige. Vi trodde att internet-tv typ var till för oss stackars emigranter, men icke... Vi tittar på Arga snickaren i stället.

Xoxo och helghälsningar från Bellabus, Danneman och Sara Sötnos (Sista smeknamnet påkommet av Danne, vill bara tillägga det)

4 kommentarer:

  1. Känner mig hedrad som omnämns lite titt som tätt i er blogg...och inte ens som "saras vän mattiaz" längre utan bara kort och koncist: Mattiaz! I like=)

    Plus att jag håller med er om os och svt play. Tänkte samma sak idag och blev irriterad!! =)
    xo

    SvaraRadera
  2. Inser just nu att jag inte behöver emigrera för att få uppleva lite äventyr.Iem ska jag nämligen på musikal jag också (high school...)plus att jag lever ihop med den Arga elektikern. behöver alltså inte ens "sätta på" svt play.Trevlig helg på er
    Kinna
    Ps.Hoppas er säng inte blev lika smulig som min är nu,ätit knäckeröd med kalles k ....

    SvaraRadera
  3. Man får verkligen lust att hälsa på er :) jätteroligt att läsa om allting! Och vad långt hår du har fått, Sara! Och vad slätrakad Danne är! Massa kramar till er alla tre!

    SvaraRadera
  4. Man måste ändå älska Sara, 12, och Danne VART FAN ÄR SKÄGGET?!, 15. Och ett halvt.

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.