tisdag 16 februari 2010

Vardagen kommer mer och mer

Först av allt: Tack för alla kommentarer som ni lämnar i bloggen.
Lotta, du må tro att vi dansar, som galningar. Så det räcker åt dig med:)

Ja, vi kommer mer och mer in i en vardag här. Ganska skönt, även om vi har en hel del saker kvar att fixa. Ett nytt Ikea-besök väntar till exempel, för införskaffande av speglar och annat som kan vara ganska praktiskt att vara ägare av.

Dagens schema såg ut som följer:

Förmiddag- Köpa adapter till Sara och Dannes dator. (Tack Mattiaz för proffstips.) Köpa skjorta till Danne så han kunde se proper ut på intervjun. Köpa kort till Bellas brorsdotter. Vi lyckades med alla sakerna.

Eftermiddag o kväll- Dans för tjejerna. Anställningsintervju för Danne.
Vi lyckades med de grejerna också.

Danne vill härmed göra en dementi angående inlägget igår och huruvida han var sjuk eller inte. Och ja, såhär i efterhand vet vi att han faktiskt var sjuk. Eller på väg att bli. Han hade 38.8 graders feber inatt och som den karl han är så är det nu så synd så synd så synd om honom. Så nu vet ni det.

Detta är för övrigt första blogginlägget som skrivs i vårt hem i Streatham. De övriga skrevs antingen på Hostel no. 8 eller på Starbucks. Vi har tillbringat ganska många timmar på Starbucks än så länge...

Danne har idag gett "fish and chips" en ny innerbörd.
Lax och sweetchilli-chips.

Sara har varit världens klant idag. Hon glömde matlådan på golvet när vi lämnade hemmet i förmiddags. Hon glömde steppskorna hemma (ganska dumt när man ska ha två steppklasser.) Hon köpte två yoghurtar istället för den glömda matlådan och tryckte sönder båda två i sin väska. Hon sprätte ut all sallad från sin tallrik ut på bordet vid kvällsmaten.

Bella har tvättat håret.

Klockan börjar bli mycket, men innan vi kryper till kojs ska vi lyssna på lite trevlig musik på Spotify.

Detta blev ett ganska konstigt och flamsigt inlägg. Ungefär som vi känner oss. Mest flamsiga:)

Vi hörs i morgon, sov gott alla.

Xoxo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.