fredag 26 februari 2010

Vintern rasat...

Hammarn är grymt nöjd med kvällens musikal, Avenue Q. "På en skala från ett till tio får denna en tolva". Och Sara håller med. Även om hon sett föreställningen i Sverige innan så var denna flera strån vassare. Så sjukt rolig och mysig och fin. Och Danne låg dubbelvikt i stolen flera gånger.

Det är annars VÅR här i London. När Bella satt på bussen in till city och Pineapple innan idag så såg hon SNÖDROPPAR, det säkraste vårtecknet av dem alla, vid Rush Common och höll på att vrida huvudet ur led för att få kika på dem så länge som möjligt genom bussfönstret.
Bella har för övrigt haft en bra dansdag, förutom att hon känt sig lite slö i armarna, och förutom att Lil J´s street-klass var invarderad av norskor på alla håll och kanter, så det var lite ont om plats.

Sara dansade då inte idag. Och när Bella försvann för en ny dansdag i förmiddags blev hon rastlös som tusan. Så hon började med att dammsuga rummet, vilket tog typ två minuter max. Men sen då? Det införskaffades ju nya saxar på Ikea... "Man kanske ska klippa i nåt? Lite hår kanske?" Så Danne fick öva på att klippa och fixade till en snitsig lugg på Sara.

I morgon stundar schlager i Marylebone igen, denna gången ska Mattiaz följa med, kul! På söndag tycker vi att ni ska kika in bloggen lite extra:) Och sen börjar ännu en vecka med dans. Eftersom vi inte varit helt krya denna veckan har det inte blivit så mycket skrivet om vårt dansande, men nästa vecka, då minsann!

Xoxo så länge!

3 kommentarer:

  1. Det verkar som Danne har oanade talanger. Ni har ju gott om plats så varför inte starta en frisersalong i ena hörnet av rummet.
    Vi har faktiskt lite vår här också.Det är livsfarligt att gå ut om man kommer ut för all snö som trillar från taken.Fortsatt trevlig lördag. kram Kinna

    SvaraRadera
  2. Lägg upp bild på luggen bums! Besito // M

    SvaraRadera
  3. Marylebone station, yes I went there on a dayreturn every Wednesday 200 years ago. And we sure did some dancing before going back to Gerrards Cross. I had to go with my friend Doris on teadances(?) in the afternoon or she would not go with me to the theatre at night. All this after a strawberry milkshake and a hamburger at Lyons Corner House.Be good! Lots of love from Majken.

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.