onsdag 3 februari 2010

We´re no Pineapple-virgins anymore:)

Blandat från våra första dagar i England:

Här är vi utanför skolan där vi ska hänga typ varenda dag fram till juni.
Pineapple Dance School i Covent garden, London. Lovely.
















Och här har vi fyra av de tjugo sängarna i vårt väldigt glamourösa rum i Willesden.
Det stod på hemsidan att man hade goda förvaringsmöjligheter till sina grejer. Det stämde inte...












Danne och Bella försöker sig på frukost i det enorma köket.
Som ni ser har Bella köpt en ny mjölk. Danne raggar lägenheter.

















Common room, med biljardbord, bar, TV på högsta volym och stereo också på högsta volym. Här sitter vi om kvällarna och bloggar, facebookar och letar lägenheter. Tack för trådlöst internet.














Första Starbucks-besöket!!


















Mellanmål i Covent Garden. Det är billigt med bananer.


















Skolan!
Danne har idag gått runt med sitt cv på olika kaféer och i olika affärer. Han passade även på att prata lite med en hög poliser och förhöra sig om vart vi borde bo och inte. Han är duktig han. Dessutom skaffade han Starbucks-kort så att vi kan sitta där och surfa på internet med Bellas lilla mini-dator som följer med vart vi än går.
Sara och Bella har FINALLY blivit av med sina Pineapple-oskulder. Vi gick ju först ut ganska hårt igår och lade upp planer för två klasser i balett och jazz. Dessa missade vi pga lägenhetsvisningen. Lite besvikna var vi, men vi tog nya tag med gott mod och förberedde oss i stället för balett idag klockan elva. Nivån var "intermediate/advanced", alltså lite över det vi egentligen tänkt gå på igår, då det var "elementary".
Men va sjutton, hur farligt kan det vara? tänkte vi och gav oss iväg vid tio-tiden.
Inte tar det väl mer än en timme att ta sig till skolan?
Joho, det gjorde visst det...
Skönt att man inte får frånvaro på klasserna...
Vi kikade på dagens schema på skolan och kände att det enda som låg rätt rent tidsmässigt, nivåmässigt osv var en klass i barré-stretch. Det visade sig vara en klass med en balettstång och stretch efteråt. Som namnet ganska tydligt visade...;)
Det var en bra klass, ganska basic men med otroligt snabba genomgångar. Det var bara att se glad ut och hänga på. Vi tog oss igenom den, hade gärna haft en längre stretch dock, men en väldigt bra första klass. Skönt att ha kommit igång i kroppen tycker vi och peppar för morgondagen med "jazz intermediate" för Linda Dadd.
Lägenhetsletandet går framåt och om vi kommer ha möjlighet till en lägenhet ganska snart. Kruxet är att vi nu tittat och svarat på så många annonser att vi inte längre vet vilken som är vilken... Så vart vi hamnar och hur lägenheten ser ut kommer vi inte ihåg. Kan bli spännande det här.
I morgon är det dags för ännu en dag med dans och Starbucks:)
Xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.