fredag 12 februari 2010

En sista hälsning

"En sista hälsning" är inte riktigt så dramatiskt som det låter. Det är bara en sista hälsning från Londongänget på Hostel no. 8!! Känns helt sjukt att vi ska lämna detta common room fullt med musik och människor och poker och nattliv dygnet runt. Finally!!!

Eftersom vi inte får våra rum förrän på söndag ska vi tillbringa helgen på ett annat hostel, men denna gången i ett fyrabäddsrum med bara oss i zon 2! Det känns ju faktiskt som en piece of cake efter 12 dagars äventyr i Willesden Green och på vandrarhemmet här.

Vi skulle tagit tre klasser idag, men får skjuta på dem litegrann och ta igen i nästa vecka. Då blir det fullt upp när vi äntligen kommer kunna hålla oss till det schema vi lagt upp och inte behöver springa på visningar och ha oss hela tiden.
Livet kan börja!

Imorgon är det Melodifestivaldags i Svenska kyrkan i Marleybone igen. Väldigt trevligt.

Nu ska vi bege oss mot helgens äventyr. Får se hur mycket tillgång det finns till internet där vi ska vara, men vi återkommer när tillfälle ges. Var så säkra:)

Xoxo!

UPPDATERING 18:42
Nu sitter vi på Starbucks och tar en kaffe, efter att vi tidigare intagit en kinabuffé i Chinatown. Den var goood, säger Bella, och vi andra håller med.
Vandrarhemmet vi nu bor på är KALLT, men ett fint litet fyrbäddsrum, OBS! Med fönster, vilket känns som ett lyxhotell för oss. Vi är nöjda.
Vi fick precis mejl från vår vän Nigel också, och det verkar som att vi kan flytta in redan i morgon om vi vill.

Vi har idag även fått en engelsk telefon, vi ärvde Mattiaz gamla.
Sara glömde sin mössa på vandrarhemmet och har knallröda öron!
Danne dricker kaffe som en tok, som vanligt. Dock med lite gladare sinne än tidigare. Vi tror att flytten gör honom gott.
Bella och Sara längtar efter Melodifestivalen i morgon.
Och om vi tre skulle ha en ätartävling så skulle Bella vinna utan tvekan, i allafall om det är kinabuffé...
Hela London svämmar över av Alla hjärtans dag-hjärtan. Vi tänker fira dagen med att FLYTTA. Om någon skulle missat det så ska vi nämligen FLYTTA till våra egna RUM i ett HUS med FÖNSTER och RENT KÖK och RENT BADRUM och SKÖNA SÄNGAR. Ja, ni fattar grejen.

Sara har införskaffat resans första musikalbiljetter, det blir "A man of no importance" tillsammans med Mattiaz, och så "Chicago" med Ruthie Henshall (!!!) tillsammans med Mattiaz och Danne.

Nu ska vi snart ut på Londons kvällsgator igen innan vi beger oss hem mot vårat förhoppningsvis tysta rum.

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Glöm inte att besöka Road House i Covent Garden nån helg. Dom har Londons bästa bartenders:) Ett väldigt litet dansgolv dock, men ni får nog plats med några piruetter som ni tycker om så mycket!!

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.