torsdag 4 februari 2010

Dagens:

Dansklass: "Jazz intermediate" för Linda. Otroligt energisk och glad lärare och klass. Vi kände snabbt vad som är våra svagheter eftersom klassen innehöll en hel del piruetter åt olika håll och kanter. Vi har idag lärt oss "The puke-step". Vi tycker att vi ändå hängde med ganska bra för att vara "första-gångare". En klass som kommer vara återkommande i vårt veckoschema då vi verkligen kommer få öva upp vår snabbhet och attacker.

För övrigt är de olika nivåerna på klasserna: Beginner/Elementary/Intermediate/Advanced/Proffesional. I vissa fall finns även "All"- klasser för alla.

Händelse: Skedde egentligen igår, men vi glömde att berätta om den då. Vi var på väg med tunnelbanan mot Covent garden och Starbucks. Vi står och dividerar lite om vilken väg vi ska ta när ett tåg (eller vad tunnelbanevagnarna nu kallas) åker in på spåret. Det är ganska mycket folk i vagnen men vi beslutar oss för att gör som man gör i London: trycka på. Så Bella trycker sig in i vagnen, dörrarna går igen och Sara och Danne står kvar på perrongen... Inne i vagnen skrattar folk runtomkring åt den stackars lilla svensk som vinkar adjö till sina vänner som är kvar på perrongen och vrider sig av skratt.

Starbucks: I Soho, Mattiaz visade oss ett nytt där vi inte varit än. Det finns för övrigt ganska många Starbucks vi inte varit på än...

Lägenhet: Den där Daves som vi hoppas på. Killen som har en billig, toppenfin (på bild iaf) lägenhet MITT I LONDON. Om allt flyter på så kommer vi att få den. Vi ska bara träffa honom och få honom att tycka om oss också, men vi tänker att det nog löser sig. Sara och Bella ska skippa baggyjeansen och fixa till sig med vanliga jeans och fina sjalar i morgon, så det blir nog bra. Fingers crossed fortfarande...
Mat: Sainsburys mikrosoppor och nudelkoppar, eftersom vi undviker köket i största möjliga mån. Waggamama med thaimat var gott till lunch. Underbart att äta ris!
Antal sökta jobb för Danne: Åtta!
Antal snus för Danne: Två!!!!

Änglar: De som jobbar på Pineapple och hjälper oss med precis allt och glatt svarar på alla våra konstiga frågor. Love.

Vi avslutar dagen med lite bilder och återkommer i morgon.
Xoxo på er alla!
De har väääldigt fina taxibilar i London:)















I denna hörnan bor vi. Bella bor där uppe, Sara och Danne delar sängen där nere och sängen där nere till höger har vi i stället som förvaringsyta.















Miiiinas transfer. Ni som har haft balett-Raymond förstår;)















Vanlig kväll i common room. Dator, mikrosoppa och lite bröd.


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.