söndag 7 februari 2010

Titta, där är ju Buckingham palace!

Vi tog en promenad genom en park idag (Bellas idé, vems annars?), vi hade ingen aning om vart vi var, but ended up at Buckingham palace. Så vi lekte turister en stund innan vi som de genuina London-bor vi egentligen är begav oss till Starbucks.

Idag tog det tre timmar från det att vi klev upp tills att vi kom iväg till stan. Det blir så när man ska försöka duscha på vårt hostel. Först ska man låsa upp sina väskor, plocka ut det man ska använda, låsa väskorna, gå till badrummet och krångla sig in i ett dusch..."fack", duscha utan att blöta ner alla grejer man har med sig in i det jäkla facket, ta sig tillbaka till sovsalen, låsa upp väskorna igen, stoppa ner det gamla, låsa väskorna, klä på sig o greja, komma på att man behöver nåt i väskan igen, låsa upp igen alltså, låsa, greja, låsa upp, låsa, greja, låsa upp, osv osv...

Igår kväll var vi ganska nedslagna efter att alla lägenhetsplaner verkade gå i stöpet, så vi kände att det enda som kunde muntra upp var lite schlager. Efter att ha konsulterat internet begav vi oss till Svenska kyrkan i London och hittade Melodifestivalen på storbildsskärm. Det muntrade upp lite.

För övrigt har vårvädret givit upp totalt, kylan är bitande och vi pälsar på oss med tredubbla tröjor innan vi ger oss ut i världen på morgonen.

Och nu ska vi troligtvis på visning av två rum i ett hus, så modet återvänder sakta men säkert. En konsert med Gershwin-musik och mumin ikväll så är vi förhoppningsvis på topp för en ny vecka, laddad med dans.

Dansschema och bilder kommer i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.