torsdag 11 februari 2010

Streatham, here we come!!

71 Midcame i Streatham är från och med söndag vårt nya hem!! Det var inte det engelsk-engelska huset sagt att vi från början drömde om, det ute i Stratford. Men som sagt, vi är ju inte dem som är dem. Så det blir till att hyra av vår vän i nöden: Nigel. Han äger en kemtvätt på våningen under där vi ska bo. Det blir två polacker och så vi. Så nu har Bella ett sovrum där och Sara och Danne ett. På söndag bär det av. Det är faktiskt helt sjukt fint där, nyrenoverat och vi får helt nya möbler, och en vacker grön heltäckningsmatta...

Tänk att vi fixade det! Efter två veckor, otaliga hundratusen (typ) timmar framför datorerna och Gumtree och ett galet stort antal svar på annonser så har vi finally ett hem!! På lördag ska vi skriva kontrakt. Bilder på rum, huset och Streatham kommer så småningom.

Vad vi längtar efter med flytten:
*Kunna duscha och känna sig ren!!!
*Slippa lukta rök!
*Kunna laga riktig mat på en riktig spis
*Göra upp veckobudget och kunna ta ut danspengar och ha hemma
*Slippa släpa på datorer, Saras medicin, danskläder, pass, plånbok, nycklar, mobil, Oystercard och allt annat som är värt nåt runt hela stan för att vi inte vågar lämna det på rummet.
*Kunna lägga kläder i lådor och inte ha dem i en väska som är försett med hänglås.
*Slippa sova med resväskan i sängen vid fötterna och handväskan på huvudkudden (Bella)
*Slippa binda fast sovsäckspåsen med alla värdesaker i sängen (Sara och Danne)
*Åka till Ikea
*Firarhandla orange Pineapple-byxor (Sara)
*Få ta ett bad (Danne)
*Kunna tvätta kläder
*Kunna ägna sig ostört åt vuxenaktiviteter (fritt för tolkningar)

Dagens klasser på Pineapple var jazz intermediate som vanligt för Linda. Den var bra, precis som de gånger förr när vi tagit den under de snart två veckor vi varit här. Linda har en tendens att prata i 170 km/h men man hör ändå vad hon säger. Det är en skön klass med högt tempo och positiv stämning som vi gillar skarpt.
Efter jazzen pausade vi lite på Nandos och åt en firarmiddag med Mattiaz för att fira att vi fått boende, sen begav vi oss tillbaka till skolan.
Då tog Bella street, den klassen var under förväntan tyvärr. Det var egentligen inte nåt fel på undervisningen, mer på själva klassen. "Men så kan det bli när det är vikarie för vikarien" resonerar hon och ger kanske klassen ett nytt försök när ordinarie lärare är tillbaka.
Sara tog en jazzklass elementary/intermediate för Fleur. Det var lite åt commercial jazz-hållet. Mycket piska och mycket höfter. Ganska kul och bra övning i att ta koreografi snabbt, men det kändes att många var där för att flasha och var snygga i små magtröjor. Sara hade gråa mysbyxor... men hon hade ändå kul och kommer nog ta klassen fler gånger.

Nu ska här snart sovas. Glada och nöjda tar vi sovmorgon i morgon och glädjer oss åt att det då är endast två dagar kvar till flytt!

Xoxo

2 kommentarer:

  1. Guuuuud vad härligt för er! Och vad skönt att man kan kommentera utan att ha ett konto :) Puss

    SvaraRadera
  2. WIHO!! Vi har varit utom oss av oro men nu känns det bra :) Vi vill se bilder på nya lyan snarast! Puss// Minna & Lisa

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.