lördag 13 februari 2010

Lördag förmiddag i London city

Så bytte vi Hostel no. 8 mot Hostel no. 639. Väldigt förtjusta i siffror verkar de vara här...

Här ute i Kensal Green där vi tillbringar helgen är det ganska ruggigt och kallt och vi sover med dubbla lager kläder. Åtminstone Sara som tillbringade natten med pyjamas och sedan myskläder ovanpå det. Annars är det ganska finfint här. Om man jämför med hur det var i Willesden Green. Det luktar ganska speciellt i Kensal stället också dock... Det serveras frukost här, högklassig standard var det allt på det rostade brödet och sylten.

Vi har nyss skickat några sms med vår vän Nigel som var mitt uppe i ihopskruvandet av alla våra Ikea-möbler som ska upp tills i morgon. Klockan 12 smäller det, då är vi officiellt Streatham-bor. Ska bli helt fantastiskt underbart.

Dagens dansklasser: Contemporary rock. Sara har hört en del om det från sin vän Julia, så det är ju nästan ett måste att prova... Vi lämnade heldräkterna på vandrarhemmet;). Och efter det blir det musikaljazz. Och sen är det ju traditionsenlig lördagsschlager i Svenska kyrkan!

Lite bilder från gårdagen:















Och eftersom vi är så kassa på att få bildtexterna i rätt ordning så kommer de här i stället:

Bild 1: Bella och Danne checkar vägen. Hur ska vi ta oss ut till Kensal Green?

Bild 2: det ingick glass i kinabuffén som vi åt i Chinatown igår kväll. Någon var lycklig över detta...

Bild 3: Sara fick hicka, och Bella skrattade så hon fick ont i magen.

Bild 4: Världens finaste mössa bara hängde inne i den där affären, så Sara var tvungen att köpa den...

Bild 5: Kvällsavkoppling på vandrarhemmet i Kensal Green där det var BARA vi i rummet.

Nej, nu ska Sara och Bella bege sig mot Pineapple och Sara ska införskaffa de efterlängtade orangea Pineapplebyxorna innan vi börjar. Bella fyndade för övrigt ett par superfina byxor igår. (Vi kanske skrev det igår men då minns vi inte det...)
Danne tänker hänga på Starbucks med datorn och kaffe.

Xoxo!

2 kommentarer:

  1. Fria tolkningar har vi inga vad det gäller vuxenaktiviter, vi som följer er blogg är av olika åldrar varav mmånga är minderåriga (Ellen).Vi har inte haft dom samtalen än... du minns väl våra !??Vi har kollat på Måns ikväll,han vann ju inte men näst bäst. Jag börjar ju bli lite till åren då vill man ju ha nåt fint att titta på Detta tyckte E Malm var löjligt skit idet .Kram

    SvaraRadera
  2. Från en bloggare till tre andra: ett litet tips gällande bilderna =), om ni väljer "centrera" under layout när ni laddar upp bilderna så hamnar de snyggt i mitten (och hoppar inte runt mellan raderna och så). Då är det lättare att skriva under/över bilderna. Lycka till!

    Hoppas på att få se bilder på boendet snart!

    Kram Sara

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.