tisdag 9 februari 2010

Sovmorgon!

I morse sov vi länge, inga portugiser inatt mer än en liten vända vid ett-tiden. Tack. Men alla konstiga nätter här gör oss oroligt trötta på dagarna. Vandrarhem och sovsal i två veckor är ingenting vi rekommenderar.

I morgon ska vi ut till Stratford och titta på två rum i ett hus. Ett större och ett mindre, perfekt för oss. Lite för dyrt egentligen, men på fredag är vi totalt bostadslösa eftersom vandrarhemsvistelsen tar slut då och det är fullt där till helgen så vi inte kan förnya "kontraktet". Så vi tar det vi får. För övrigt är den ganska höga hyran inklusive alla räkningar och den engelska "council tax" som vi inte tycker om men man alltid måste betala. Vi vill verkligen ha detta boendet, så håll tummarna!!

Om en halvtimme beger sig Sara och Bella mot dagens klasser på Pineapple, först balett tillsammans och sedan ska vi ta våra första helt egna klasser! Sara i stepp och Bella i street.

Danne, som för övrigt är ganska less på att gå omkring i London med Saras dator på ryggen, ska medan vi svänger våra lurviga ta tunnelbanan bort till Svenska kyrkan vid Marelybone road och se om de behöver en pålitlig norrlännings arbetskraft.

Förresten, SOLEN sken i morse för första gången!! Fantastiskt!

Xoxo från oss tre på Starbucks!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.