tisdag 6 april 2010

Adjö Skånefolk:(

Idag åkte Trasdockorna hem (Trasdockorna = Helena o co). Lite sorgligt, man hinner aldrig umgås så mycket som man vill på några korta dagar. Men bättre det än inget alls. Vi har haft jättemysigt allihopa.

Sara, Bella och Mattiaz tog efter att ha vinkat av gänget en liten promenad till Soho Square och satt i den lilla fina parken och åt bakad potatis och inspekterade duvorna.

Sedan gick Bella och dansade. Sara och Mattiaz drog runt på stan ännu mer, och Sara fick tjuvkissa på Dominion theatres personaltoalett. Tack Mattiaz.

Framåt kvällningen möttes Bella och Sara upp på Pineapple och tog jazzklass för Fleur innan vi begav oss hemåt igen. Vi har ikväll varit jätteduktiga och dammsugit våra rum och resten av huset (vilket betyder kök, toalett och trappa. Det är inte ett så värst stort hus det här).

Annars håller Bella som bäst på att planera sin Sverige-vistelse. Sara håller på och planerar upp pappa Staffans besök. Han kommer i morgon. Vi inleder sjävklart med ett litet musikalbesök och "Mamma Mia!"

Xoxo!

2 kommentarer:

  1. du berättade inte vilka affärer vi var inne i?! =) x

    SvaraRadera
  2. Vore kul om ni införde begreppet gästbloggare med alla besök som ni har.Varför inte börja med pappa Staffan!?
    Kramar från Kinna

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.