torsdag 1 april 2010

You wanna be on top?

GRATTIS BELLA!!! Nu är vi inte längre två 26-åringar på vift i London längre, utan en 26-åring och en 27-åring, för Bella fyller år idag. Vi firade med brunch på det franska kaféet i Covent Garden, väldigt goda scones och väldigt goda sylter och ännu godare chokladkrämer att ha på sconesen finns det där... Mums!

Dagens händelse utöver detta är annars att vi varit fotomodeller idag. Pineapple firar 30-årsjubileum i år. Bland annat går det nu en dokumentärserie om skolan på engelsk tv, vilket gör att det titt som tätt springer omkring kameramän och kvinnor och filmar oss när vi dansar. Vi har hittills lyckats undvika ganska bra att bli filmade. Och en tidning som vi inte kan namnet på var idag på skolan och skrev ett reportage om en de anställda. De stod utanför och intervjuade honom när vi kom där och skulle in till jazzen. De stoppade oss och undrade om vi kunde vara med på en bild för reportaget. "Visst", tyckte vi och trodde att vi skulle stå stilla och le tillsammans med han som jobbar på skolan, som vi för övrigt inte har koll på vad han gör. Brudarna med koll, det är vi...

Åter till saken. Innan vi vet ordet av så står Sara mitt i gatan utanför skolan och får (försöka) göra massa snygga dansposer. Och sedan får Bella stå vid en stenvägg och hänga och se cool ut. Vi får även berätta vart vi kommer ifrån, och sedan behövde de veta märkena på alla våra kläder. Det hade varit så mycket enklare om vi haft kläder från typ Levi´s, HM eller nåt annat internationellt gångbart, men icke. "Cubus. It´s a swedish trademark", försöker Sara förklara. Gina Tricot gick bra för dem att förstå, och Peperoni. Men Bella slog alla rekord. "Shoes? eeh..Din Sko". Sara höll på att dö!! Det var det roligaste hon hört på länge, hon skrattade hela vägen ner i omklädningsrummet.

Hur som helst, detta reportage kommer i engelska-tidningen-som-vi-inte-vet-vad-den heter om en sisådär två veckor. Vi håller er informerade!

Xoxo!

1 kommentar:

  1. Haha! Kom du ihåg ungen som trodde att du var med i svenska topmodel Sara? Hon var väl inte helt fel ute då^^ Bilder MÅSTE läggas upp på detta! Kraam //Mjinna

    SvaraRadera

Bloggintresserade

Om mig

Lång. Envis. Ganska snäll. Färgglad. Musikalnörd. Blivande danslärare.